Jdi na obsah Jdi na menu
 


Většina lidí je připravena ke skoku do vyššího vědomí

2. 8. 2011
Z přednášky Mistryně: Výnimočná láska a nesmierna múdrosť žijúceho Majstra

Lidé jsou připraveni pozvednout se na vyšší úroveň vědomí a planeta může být na stejné úrovni s jinými vyvinutějšími a duchovně pozvednutějšími civilizovanějšími planetami. Jen je nějaké malé věci, malé skupiny a malí vůdci drží zpátky. Teď je to tedy i na lidech, aby se pozvedli - ne jako revolucionářská skupina, ale aby pozvedli vědomí, změnili koncept a sami přemýšleli a jednali způsobem, jakým si myslí, že je správné. Jako, být vegany a být duchovní - bez ohledu na to, co vlády, ano?

 
Když se změní vědomí lidí a lidé budou mít odvahu vidět, co je správné dělat, pak se i špatná vláda změní v dobrou, ano, špatní vůdci se změní v dobré, nebo budou nahrazeni, automaticky. Ano, žádná revoluce nebo převrat, nic takového - prostě automaticky. Je to jako když vychází slunce, tma mizí.

Mnoho zpráv a informací o neudržitelnosti a hrozbě produkce masa pro planetu se k vůdcům dostalo. Máte, Mistryně, pocit, že by vůdci dostatečně reagovali a měnili se?

Ilustrační obrázek Mám pocit, že vůdci poslouchají a reagují. Jestli dostatečně rychle? Ne. Myslím, že taky mají své problémy, protože musí řešit další věci. Ale vůdci by měli vědět, co je prioritou. K čemu je dělat si starosti s válkou nebo postavením nebo s čímkoli jiným, když bude planeta zničená? To je ta věc. Právě teď se všichni vůdci musí koncentrovat na záchranu planety a musí se zaměřit na šíření informací a tvorbu nových zákonů, aby lidé žili ohleduplnější život. Není ani potřeba zákonů, ale zákon je možná lepší, prostě konkrétnější. Jinak, lidé jsou připraveni. Jen vlády musí doplnit nějaká další pravidla a připomenout lidem, aby byli dobří, ctnostní, aby se řídili zákonem lásky, například nezabíjeli zvířata, nejedli zvířata a nijak neubližovali zvířatům ani jiným lidem nebo dokonce životnímu prostředí.

Prvním zákonem, nejdůležitějším, je zákon lásky. Cokoli dělají podle tohoto zákona, je dobré, myslím, dobré pro ostatní lidi. Růst pro lidi a ochranu pro všechny a respekt ke všem životům - to je v souladu se zákonem lásky. Vše ostatní, co je proti tomu, musí přinést katastrofu pro ně samotné i pro jejich země nebo planetu jako celek.

Vlády reagují, ale ne dostatečně. Samozřejmě, protože jsme teď v naléhavé situaci a oni stále mluví kolem kulatého stolu, víte? To ještě nestačí. Musí být efektivnější, víte? A musí to být konkrétnější a dynamičtější činy.

Nejdříve musí zastavit všechny války. Peníze a prostředky musí jít jen na udržení a výživu všech bytostí - musí se všechny prostředky planety distribuovat všem. Například, i kdyby nebyla válka, peníze s ní spojené by mohly nakrmit celý svět, zadarmo, na mnoho desetiletí, a tak pokračovat.

A všechno zabíjení, týrání, lidí nebo zvířat, se musí zastavit.

Všechno odlesňování, ničení životního prostředí a ničení lesů - to vše se musí zastavit.

A vůdci jen uvedou do zákonů co je prospěšné, mírumilovné, je-li to možné - také duchovní, pro všechny - je-li to možné, například, chránit skutečné duchovní skupiny, které neubližují, ale jsou prospěšné.

Sdílet bohatství se všemi: distribuovat jídlo a oblečení potřebné lidem a zvířatům.

Vytvářet ochranné oblasti pro všechny, pro lidi i zvířata - chránit všechny životy. Obnovit lesy, vyčistit řeky, jezera, oceány a chránit je. Oceňovat skupiny, které se starají o ekologii a o zvířata.

Odstranit alkohol, drogy, maso a živočišné produkty. Laboratorní testy i krutost na zvířatech musí skončit. Odstranit velkochovy zvířat.

Přimět obyvatele a také vojáky, aby šli pomáhat lidem sázet zeleninu nebo dělat produktivní činnost. Propagovat a pomáhat s pěstováním bio rostlinné produkce, poskytovat dotace na vzdělávání, do oblastí podpory zdraví. A zbrojní průmysl musí klesnout na nulu.

Vyčistěte naši společnost od všech stínů, škodlivých produktů a činností. Poskytujte všem bezpečnost a pohodlí, aby nikdo neútočil, kvůli nedostatku základních potřeb a vzdělání. Zrušte hranice a poskytněte všem stejnou životní úroveň a respekt spoluobčanů. I kdyby si museli ponechat nějakou armádu, pak je musí přeškolit na pomoc lidem při pohromách v naléhavých případech a při obnově domovů, když to bude potřeba, a na pomoc lidem v dobách nouze.

To vše se musí udělat a ještě víc.

Vše, co pomáhá jiným lidem, pomáhá občanům a pomáhá zvířatům a životnímu prostředí; všechny vlády, vůdci se musí snažit co nejlépe realizovat opatření k tomuto cíli a musí to udělat již teď.

Děkuji vám.

Udělal jste ze mě teď někoho jako politika!

Děkuji vám mnohokrát... Byla to velmi krásná slova. Doufám, že to pomůže.

Ano, pomůže to. Pomáhá to. Když mluvíme, vibrace naší energie se rozšíří všude po světě a pravděpodobně se dostanou do nějakých dobrých uší. A také to vytváří dobrou energii. Otázka je, kolik? Protože svět je naprosto uvězněn v nějakém negativním vzorci.

Mistryně, řekla jste, že odměna po smrti bude velká pro vůdce, kteří dělají odvážné, vznešené věci, aby zachránili planetu. Ti vůdci, kteří nejsou připraveni, kteří lidi drží zpátky, možná, kdyby znali záblesk té odměny, možná by je to podnítilo k rychlejším činům. Mohla byste popsat, jaká je to odměna, Mistryně?

Popsat to je něco jiného než skutečná zkušenost. Pokud se tito vůdci pokusí a půjdou za duchovnějšími aspekty, aby našli své pravé Já, budou vědět, že jsou tak skvělí, tak laskaví, tak milující, tak vlídní, tak moudří a tak božští. Pak uvidí ty odměny sami. To bude nejlepší. Protože, kdybych popisovala dort, bylo by to jiné, než kdybyste ho jedli. Víte, co myslím? Ale záleží na tom, jak velká je jejich pomoc lidstvu nebo zvířatům a životnímu prostředí

Můžete nám říct, kolik lidí je teď vegetariány?

Kolik lidí? Kolem 1,5 miliardy veg., ano? To není moc, že? Jedna a půl. Ani ne jedna třetina světa.

Mistryně, lidé jsou teď tedy připraveni na skok ve vědomí. Kolik zásluh, jak velké požehnání potřebujeme, aby se to stalo?

Někteří lidé jsou připraveni, ano, ale někteří se musí snažit víc. Jako celek jsou lidé připraveni - to už jsem vám říkala - k vyššímu vědomí, ale brání jim nějaké zmatečné systémy a nějaké nejasné vedení. Ano?

Abychom zachránili naši planetu, och můj Bože - hodně, hodně zásluh, hodně zásluh; nebylo by to ale těžké, kdyby jen lidé změnili svůj koncept; například stali se vegany, byli laskaví. Idea je nechat zvířata v klidu a nechovat žádná další zvířata na zabíjení nebo k týrání. Idea je, abychom byli soucitní, chovali k nim lásku a chovali lásku k ostatním lidem, ostatním bytostem. Musíme mít ale lásku k planetě, abychom ji chtěli zachránit, byli vegany, to už by bylo dost zásluh. Kdyby to udělal celý svět, zásluh je hodně.

Mistryně, zmínila jste během konference několikrát, že vědomí většiny lidí je připravené ke skoku a změně. To je tak vzrušující zpráva. Je tedy něco dalšího, co můžeme udělat, abychom urychlili ten skok ke změně vědomí?

Ne, děláme už to nejlepší, co můžeme. Podívejte se, máme Supreme Master TV, otevřeli jsme všechny ty restaurace, kde jsme mohli, pomáháme lidem, šíříme zprávy a SOS, děláme, co můžeme. Je to jen tak, že lidé jsou tak připoutaní ke starým konceptům a tradicím, protože jim tím byly vymývány mozky. Teď potřebujeme nějaké silné vůdce, aby to změnili, jinak budou svázáni všichni dohromady a slepení dohromady a zbytek už znáte.

Jelikož jsou lidé připraveni, jen jim je bráněno. Proto se snažíme. Je nám to líto, ale snažíme se co nejvíc. Ten zbytek je na ostatních, ano? My se modlíme, meditujeme... Ano, je něco dalšího, co bychom možná mohli dělat, ale později. Poté, co rozšíříme všechny zprávy, možná bychom měli zintenzivnit meditaci, něco takového, ano? Ale nejdřív se musí lidé dozvědět ty informace, ano? Například, když zasadíte strom, není dobré u něho sedět a meditovat a modlit se - musíte ho nejdříve zalít, ano?


Přednáška Mistryně: Výnimočná láska a nesmierna múdrosť žijúceho Majstra
http://suprememastertv.cz/porady2.php?anim1=1489.flv
http://suprememastertv.cz/porady2.php?anim1=1496.flv


Více na: www.suprememastertv.cz


Supreme Master Television
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář