Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zdenka Blechová: Nejsme sami

6. 5. 2011

  31. 12.2010 byl zvláštní oproti jiným Silvestrům a proto jsem poprosila o poselství. Věděla jsem, že jak se cítím já, cítí se i ostatní a že třeba nevědí, co se s nimi děje a myslí si, že jen oni mají tyto pocity.

 

Procházeli jsme v tento den těžkým obdobím předělu mezi starým a novým světem. Jako když jsme měli umřít a zase se narodit. Příští Silvestr už bude jiný i žití bude během roku jiné a budou to rychlé změny, abychom se všichni mohli sejít v cílové stanici zdraví na duchu i na těle. Už tento Silvestr jsem slyšela od lidí: „Jak ti lidé se můžou takhle bavit petardami nebo ten program v televizi mi nic neříkal, jak se lidi můžou smát takovým trapárnám. V práci jsem byl jak na trní, už jsem chtěl jít domů a oni se stále smáli a mě to vůbec nic neříkalo.“

 

Také letos o vánocích a o Silvestru už lidé chtěli být převážně sami a už to nebylo o starých formách: „Na vánoce nikdo nesmí být sám.“ Už nikdo nikoho neměl tendenci zvát ke štědrovečerní večeři a také už to nikdo nechtěl. Každý byl raději sám, než aby šel k někomu. Také asi operátoři telefonů zaznamenali menší zisky. Už lidé nepřáli jeden druhému nejen na ulici, ale i o půlnoci. Cítili to nepřirozeně a tak ten, který ještě žil ve starých kódech „musí se všem popřát a koupit jim dárky,“ byl možná zaskočen tím, že se mu nedostalo toho samého. Po kud popřejete od srdce a ne proto, že se to musí, nebude vás mrzet, když se toho nedočkáte od druhých. Když jste dostali přání, které se přeposílává, možná, že vám nic neříkalo. Ale když jste dostali přání, ve kterém jste cítili, že ten člověk si na vás vzpomněl a přeje vám opravdu a to ze srdce, cítili jste to a dalo vám to více než všechna ostatní přání.

 

Vše i nasvědčuje tomu, že lidé budou vyhledávat vnitřní prožitky, s někým něco hezkého sdílet než vnější prožitky bezuzdně se bavit. Vibrace 31. 12. byly silné a bylo nutno jimi projít. Abyste si mohli uvědomit, že všichni prožíváme v určitý čas to samé, že se nikdy svízelné období netýká jen vás, ale celé společnosti, protože jsme už všichni provázáni neviditelnými vlákny, zaznamenala jsem některé odpovědi na mé poselství.

Nová doba znamená, že už nikdo není sám a že pocity jednoho člověka jsou obsaženy v celé společnosti. Všichni už začínáme cítit stejně a bude nás  stále více. Odchází rozum a nastupuje srdce.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář