Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vzkaz od Jana

24. 5. 2009
Vzkaz od Jana

 

Mám tady vzkaz od jednoho úžasného člověka, který má tolik energie a mluví o svém životě tak hezky a otevřeně, že jen přečtení jeho pár řádků mi dodává sílu pokračovat dál ve všem, co jsem načala.Tady je:

 

Obrazek.“ Tak abys věděla /beru tě jako mladou kamarádku pokud ti to nebude vadit a prosím stále mi tykej/ byl jsem dvakrát ženatý a dvakrát rozvedený, no fůůj, ale moje vlastní dvě dcery jsou dospělé a mají rodiny a já vychovávám další tři nevlastní děti, které jsou mi za vlastní - nedělám rozdíly, mám partnerku o dvacet let mladší a známe se již několik set let a já teď pykám za to, že jsem ji v 16 století jako prostitutku vyplatil, protože jí ubližovali vojáci, a já byl v té době žoldnéř, vyvedl jsem ji za město a poslal pryč, ať začne jinak. No když jsem ji z toho částečně vytáhl, tak jsem se měl o ni postarat, měl jsem u ní dluh. Před 17 lety jsme se potkali, byla vdaná a dvě malé děti. Něco nás k sobě táhlo, ale nešlo to, měla velmi úspěšného muže právníka, měl se stát prezidentem komory likvidátorů, ale před 9 roky se v plném rozletu zabil v autě.
Podle mně Prozřetelnost zabránila jeho ještě většímu zašpinění karmy a povolal jej. Od té doby jsem s nimi a pomáhám Zdeničce tyto potvůrky vychovávat a splácet dluh.Já od 89 roku podnikám, mám stavební firmu a holt musím makat. Tyto věci duchovna se mi přihodily v roce 1986, když mi umřela mamka, která byla tak trochu čarodějnice a při pohřební mši jsem svým žalem zažil zvláštní stav, kdy se kolem mne udělal takový zlatavý mrak, svíce s rakví do toho, až jsem málem zkolaboval, třásl jsem se, no a od té doby bylo všechno jinak. Ještě mne navštívila 10 dní po pohřbu u mne doma, no bylo to opravdu velmi zvláštní. No a začal jsem hledat vodu , kabely, potom diagnozy a následně léčení energií, v poslední době za pomoci léčebných elementálů ad. už dost umím, ale dělám to málo, jako lahůdku, používáním sedmé čakry se mi za poslední roky změnila lebka, mám na temeni vpadlinu a další průvodní znaky procházení energií.Díky této univerzální energii, kterou předávám jsem ve svých 62 letech prakticky zdráv a vypadám tak max. na 45, to mám jako odměnu tuto činnost dělám zadarmo, vydělávám si jinak.Jinak za námi chodí dušičky našich nebožtíčků, ne všichni, poznáme to zvláštním chladem pak ti zmizí. Tak a teď víš o mně všechno, mám mladou duši ,nejsem dědek protivný. Taky tě mám rád, jsi mi nějak blízká, i když tě neznám, nebo se neuvidíme, ale tak si občas napíšeme mejlík, abychom o sobě věděli. Těch andílků se prosím zkus zeptat. Budu se muset asi domluvit se svým vyšším Já. Jsem moc rád, že o tobě vím nebudu ti ukrádat čas- no to jsem podělal, tobě o čas nejde, promiň, uvidíme co se bude dít do roku 2012 a pak.“

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář