Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petr Borovec: Všechno je jinak

17. 2. 2012

 Svého času se mému kolegovi zdál sen, ve kterém mu legendární Karol Hlávka říkal: „Všechno je jinak“. A taky asi že je. Zkusme se pro začátek zamyslet nad fenoménem poslední doby, kterým je mizení chemtrailsujících letadel před zraky jejich pozorovatelů. Jak je to možné? Dochází k jejich dematerializaci? Stávají se neviditelnými když zjistí, že je nějaký človíček ze vzdálenosti několika kilometrů ze země pozoruje? Můžeme klidně začít konspirovat, nebo na to můžeme jít i jinak.

Jeden foton pro mně, druhý pro tebe.

Položme si otázku co vlastně vidíme. Vidíme skutečnost nebo obraz, iluzi, kterou nám vykreslí náš mozek? My vlastně nevidíme očima ale mozkem, který zpracovává nervové signály světločivných buněk a  při vykreslování obrazu „skutečnosti“ používá určité algoritmy, z nichž některé jsou založeny na našich zkušenostech. Indiáni očekávající na základě proroctví příchod Kryštofa Kolumba jeho lodě na hladině oceánu prostě neviděli. Tvar lodí neodpovídal ničemu z toho, co znali. Proto je jejich mozek do vykreslovaného obrazu skutečnosti prostě nezačlenil. Lodě uviděli teprve tehdy když si všimli záhadných vlnek nedaleko pobřeží a začali nad nimi přemýšlet. Přepracovaní manažeři nejsou schopni vidět na pracovním stole klíče od svého auta i když je tam všichni jejich kolegové vidí. Můžete se také zkusit zahledět na nějakou dřevěnou plochu s vykreslenými lety a při tom se snažit, aniž by jste rozostřovali svůj zrak, meditovat s otevřenýma očima. S největší pravděpodobností se Vám kresba let z té plochy ztratí a zůstane jen jednolitá barva. A když budete ve své snaze meditovat s otevřenýma očima pokračovat, najednou se z plochy vytratí i barva a zůstane jen neutrální šedá. Mozek Vám prostě přestane zařazovat do vykreslovaného  obrazu „skutečnosti“ určité detaily. To co vidíme je tedy velmi individuální. Navíc, žádný foton nemůže dopadnout současně do dvou nebo více očí. Každý foton je určen vždy  jen pro jedno konkrétní oko.

Za počátkem i koncem všeho jsou energie.

Hybnou silou celého nám známého i neznámého projeveného vesmíru jsou energie. Energie mimo jiné také určují, jaké parametry bude mít „hmota“. Energie v sobě tedy nese informaci o tom, zda má z elementární částice vzniknout krystal nebo jaterní buňka. Tyto energie k nám přichází z  neprojeveného. Z toho, co kdybychom nazvali tao, už by neprojeveným nebylo. Můžeme tedy říct, že tyto energie určují v jaké formě budeme vnímat elementární částice projeveného vesmíru. Jak je budeme zažívat a také jak je uvidíme.

Každá bytost má svůj energetický systém. Energetický systém člověka je tvořen meridiány, čakrami a nehmotnými těly. Podobně je tvořen energetický sytém jeho hostitele, planety Země. A tak bychom mohli pokračovat a pokračovat. Všechny energetické systémy jsou navzájem důmyslně propojeny. A jsou to právě tyto energetické systémy, na které jsme napojeni, které nám umožňují zažívat iluzi této reality, zažívat „matrix“ ve kterém „žijeme“.

V současné době k nám z galaktického středu proudí ve vlnách velké množství fotonové energie. Je to energie způsobující změny. Je to energie, která mění parametry našeho „matrixu“ a mění tedy i to co v něm vnímáme a zažíváme. Tento proces dnes nazýváme transformací. Můžeme jej také nazývat vzestupem. V postupně se prolínajících realitách  pomalu opouštíme svět duality a přelaďujeme se do světa bezpodmínečné lásky a jednoty.

Chemtrails, HAARP a stínový Matrix.

Už dříve mě napadlo, že hlavním účelem chemtrailsování nad našimi hlavami může být snaha o odstínění energií přinášejících do našeho „matrixu“ změny. Energií, díky kterým temná strana ztrácí moc nad našimi životy. Bylo by docela naivní myslet si, že to jen tak vzdá. Jestliže dojdete k poznání, že vše kolem Vás je jen iluze kterou můžete zažívat jen díky napojení na vyšší energetický systém Země, pak se Vám myšlenka, že hlavním posláním HAARPu je vytvořit „stínový matrix“, nebude zdát tak neskutečná.

Karma a další berličky a mýty.

Kdo jsme? Jsme bytí. Jsme jedno bytí. Jsme jednota bytí. Není zde nic než bytí a jeho jednotlivé formy, skrze které bytí zakouší samo sebe. Všechno ostatní jsou jakési berličky nebo mýty, které jsme si vytvořili v této hmotné, v astrální i ve vyšších úrovních „reality“. Smrt je jen iluze. Vaše vědomí nezanikne. A nezaniknou ani informace v něm obsažené. Například mýtus karmy. Podle stavu našeho vědomí pak vypadá i náš posmrtný život a následující inkarnace. Dalo by se říct, že každý jde po zániku svého fyzického těla tam, kam podle stavu své mysli patří. Ale to vše je také jen iluze kterou můžeme zažívat a vnímat jen díky napojení na nějaký energetický sytém. Snad už teď chápete, že po své smrti můžeme zůstat lapeni ve „stínovém matrixu“  a vracet se stále dokola skrze zrození do otrockého, na dluhu založeného systému. A o to podle mého názoru v současné době jde.

Strach je všude kam se podíváš.

Představte si pomyslnou osu. Na jedné straně jsou nízké frekvence strachu a na druhé vysoké frekvence bezpodmínečné lásky. Logicky z toho můžeme odvodit, že „realitu“ založenou na dualitě (láska – strach)  můžeme vnímat jen díky naladění své mysli na nižší frekvence. Víme, že energie změn, které k nám v současné době proudí, jsou energie vyšších frekvencí. Energie přinášející bezpodmínečnou lásku a jednotu. Naše mysl má díky těmto energiím přirozenou tendenci zvyšovat svou frekvenci, své vibrace. Postupně se tak přelaďuje na vnímání reality nového věku. Reality bezpodmínečné lásky a jednoty. A co může tento proces přelaďování našeho vědomí ovlivnit a snad i zvrátit? Strach. Jeho nízké frekvence. A strach je dnes všude kam se podíváš. Valí se na nás bez ustání ve dne v noci. Ze všech stran. A jen díky strachu ve svých myslích se můžeme nechat naladit na paralelní digitální „stínový matrix“ vytvářený HAARPem.

Černá kočka.

Vesmír je podle kvantových fyziků s největší pravděpodobností jen gigantický hologram. Určitě si také vzpomenete na kultovní sérii filmů Matrix a na po sobě se opakující průchod černé kočky,  který signalizoval chybu“matrixu“ nebo zásah do něj. Co kdybychom stejně tak chápali mizející letadla, letadla, kterým se za letu ztrácejí křídla a další podivnosti dějící se na obloze. Jen si musíme položit ještě jednu docela důležitou otázku. Jsou tyto podivnosti chybami v dobíhajícím „matrixu“ starého věku duality, nebo je problém v naladění našeho vědomí na tu správnou a pro nás vhodnou realitu? Kdo ví. Jisté je jen to, že všechno je jinak, než jsme si dosud mysleli.

S nekonečnou láskou,

Petr Borovec

P.S. Díky za to že jsi Z.S. Bez Tebe bych to nenapsal :-)

Tento článek může být dále šířen a kopírován v nezkrácené a neupravené podobě i s aktivními odkazy a pouze pro nekomerční účely (to znamená, že i na placených webech musí zůstat veřejně přístupný), pokud bude připojena tato celá poznámka s odkazem na tento článek.

Zdroj: www.byzon.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář