Jdi na obsah Jdi na menu
 


Helar: Uzdravení

6. 5. 2011

 Prošli jsme dlouhou cestu krásného transformačního roku 2010. 

Nebyl lehký pro nikoho z nás. Transformace znamená změnu a změna znamená hlavně odpouštění sobě a druhým lidem, pročišťování vztahů a karmy nejen jednotlivců, ale celých rodin, planety Země a celého Vesmíru.  

Nejsme sami v tomto Univerzu.
„Jsou zde i jiné bytosti“, tak mi to sdělily bytosti světla z vesmírného bytí skrze automatické písmo už v roce 1997.

V té době jsem nevěděla, co to znamená a měla jsem strach. Avšak dnes už vím, že toto bylo znamení dobra a lásky, které mi dodávalo sílu a odvahu jít vpřed a přijímat vše, co mi tyto bytosti světla z vesmírného bytí posílaly.  

V závěru tohoto roku posílají vesmírné bytosti poselství, v němž je nekonečné množství čisté lásky a světla:  

“Milujeme Vás a posíláme Vám do Vaší transformační mise na planetě Zemi nekonečné množství našeho Světla lásky. Víme o Vás, jak se již snažíte na své cestě světla, na své cestě k poznání světelných dimenzí a vesmírných kódů. Každý člověk na planetě Zemi v sobě nese svoje kódy zemské i vesmírné."

"Nezapomeňte na svoje sladění těchto kódů. Myslete s láskou a ve světle na planetu Zemi i na celý Vesmír. Část Vašeho bytí je zemská, ale protože planeta Země je součástí celého Vesmíru, je část Vašeho bytí také vesmírná. 
V každém z vás je Matka Země a Otec Vesmír. Nezapomínejte na to. Dávejte sami sobě lásku tak, jak ji dáváte druhým, jak ji dáváte Bohu.

Vaše Božství ve Vás je Vaše láska.

Láska je Bůh.

Čím více Lásky a Světla budete dávat sobě a druhým, tím více rozzáříte Pochodně světla, Paprsky světla na planetě Zemi a také v celém Vesmíru. 
Co vysíláte, to se Vám vrací. Nezapomínejte na to a vysílejte jen samé Dobro, Lásku, Naději, Světlo a Víru. Vysílejte jeden ke druhému Úctu, Odpuštění a Porozumění a dostane se Vám Úcty, Odpuštění a Porozumění.  

Věřte sami sobě. Dokážete projít touto multidimenzionální transformací. Netýká se jen planety Země a tak věřte nám, svým světelným pomocníkům z Vesmíru, že to, co se děje na planetě Zemi, se dotýká také nás ve Vesmíru a že my jsme Vám stále nablízku a pomáháme Vám.  

Vážíme si Vás a posíláme Vám světelné pozdravy Lásky a Světla do Vašich domovů, do Vašich rodin. Přejeme Vám hodně zdraví a světla, hodně víry a naděje do dalších let, do příštího roku, který bude takový, jaký ho očekáváte.

Bude plný Dobra, Lásky, Radosti a Štěstí. Bude plný Světla.  

S láskou Vaši světelní přátelé z Plejád.“

 

Děkuji s velikou vděčností za toto poselství lásky. Všem Vám, kteří čtete tyto řádky, posílám nekonečné množství světla a lásky

a posílám ho také sama sobě.

Posílejte světlo a lásku sobě a všem lidem okolo sebe, celému světu, planetě Zemi, celému Vesmíru a Univerzu. V každém z nás je nekonečné množství čisté lásky a světla, v každém z nás je Boží jiskra.

Zažehněte tuto jiskru a posílejte po dobu celého tohoto měsíce do svého bytí a do bytí všech bytostí okolo nás paprsky světla, lásky, naděje, víry a dobra.  

Přeji Vám krásné Vánoční svátky, plné Božího požehnání, radosti, 
zdraví a štěstí.  

Milujte sami sebe tak, jak milujete Boha.

V každé Vaší myšlence lásky se napojíme společně na VLNU DOBRA A LÁSKY, na VLNU SVĚTLA. Spojíme světlo na planetě Zemi se světlem v celém Vesmíru a staneme se tím Dobrem, Láskou a Světlem

tady a teď a navěky. AMEN.

   

Toto poselství můžete předávat dál v této nezměněné formě. 
Bylo přijato s láskou a ve světle.


Žehnám Vám všem a Vašim rodinám láskou a světlem a posílám Vám 
světlo lásky a světlo uzdravení.

Helena Zavadilová 12. 2010, 21.41, www.carusell.cz

 

 

Modlitba na měsíc prosinec:  

 

MODLITBA UZDRAVENÍ 

„Pane Bože, s pokorou a láskou Tě prosím 
o Světlo uzdravení všech bytostí na celé planetě 
Zemi a v celém Vesmíru. Prosím o uzdravení 
našich srdcí a duší a o rozzáření lásky 
v celém našem bytí a Stvoření 
v souladu 
s Boží 
vůlí. 
Děkuji 
Ti, Pane Bože, 
za tuto chvíli Uzdravení,
děkuji za světlo a lásku. AMEN.“

 

Helena Zavadilová

Z připravované knihy MODLITBY SVĚTLA

 

   Zasláno: k. Vasilovakim. Děkuji!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář