Jdi na obsah Jdi na menu
 


O vnímání ve tmě - od Bofi

9. 1. 2010

Moje vnímání z mého temného pohledu

V květnu 2007 jsem poprvě narazila na webovou stránku o terapie tmou, meditace v temnotě, teď už nazývá "Tvůrčí Temnota" . Měla jsem velkou touhu po pobytu v tmě. Nevěděla jsem proč jsem na to přišla. :-)) Pak jsem dopisovala e-mailem s panem Ondřejem (to je jeho www) o tom co mi se stálo v mé dětství a jak mi líbí www. Pak Ondřej mi dál jinou www stránku které mohla bych zajímat. Otevřela jsem www "Tvůrci Křídel", když jsem koukala na titulní stránku takový obrázek, díky tomu jsem rozpomínala na své dětství jak jsem zažila v tmě. Dlouho jsem na to zapomněla, protože jsem byla vyděšená a nebyla zvyklá na neobvyklé věci v tmě, nerozuměla. :-))

Když jsem byla malá holčička - jsem uviděla sebe po tmě, jakobych měla průhledné fyzické tělo, co jsem měla v sobě "světelné kvantové" žíly a cévy. Dost jsem vyděsila, rychle zavřela své oči, snažila jsem usnout. Občas jsem neobvyklého zažila, ale hodně jsem nerozuměla.

Když jsem nemohla usnout ani spát v noci, vždycky ráda koukám po tmě v ložnice co děje okolí mně... Tolik úžasný prožitek... Také moc ráda medituju ve tmě, při tom mi rychle objeví neobvyklé věci. :-) Cítím z toho úžasnou Lásku a Krásu. Podle mně tma a světlo jsou součástí mého Života. Stejně jako noc a den. Není špatné ani není dobré. Prostě jsou.
Všichni jsou odraz mého duše. Taky Tvého duše.


V poslední době když jsem spolu spinkala s Terezkou, při tom jsem prohlížela po tmě, trochu polootevřela jsem oči, jsem uviděla jak vyzařovala bílo-žluté obláčky hlavu, ruce, hrudí Terezky, přesto nosila pyžama. Obláčka bílo-žluté energie rozpínala, pak zpět smršťovala, pak zase rozpínala, pak zpět smršťovala jakoby dýchala. Řekla jsem Terezce že má hodně krásné energie. Terezka věří... i taky věří v neobvyklé věci, co jí stálo taky, když byla malá Terezka. Neboť my dvě spolu důvěřujeme díky mé zkušenosti.

A ještě jsem taky měla úžasný zážitek. Když jsem byla u přítelkyně, má jednoho místnosti, kde může být úplná tma. Jednou mi se stálo že koukala jsem všude po tmě, že okolí moji hlavu několika 8-15 blikající světylka, nevěděla jsem kdo je, napadlo mi že tak řekla jsem jim "Ahoj vílo! " Najednou zmizelo (uvědomuju že bylo jejich odpověď) a za pár vteřinu zase objevilo světylka. Fascinuju jim... Nakonec jsem jim děkovala za to mi ukázali.

Dodala bych že když jsi někde narazili... někdy potkali... tohle vám pomůže rozpomínat z hluboké duše, které jste dlouho zapomněli... Přeju Všemu abys, kdybys měli úžasný zážitek, tak abys naučili z nich... naučili mít lásku k všemu v tmě i v dni.

Jen kdyby sámo přijde pravý čas, tak... Každý má svůj čas... :-)


Děkuju za to co mi stálo, za to že nám ukazuje... Děkuju za to že jste.... Miluju Vás...

S Láskou BoFi :-)

Zdroj: www.bofi.cz
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář