Jdi na obsah Jdi na menu
 


Od Páji

24. 5. 2009

"Ahoj lidičky, tak jsem se rozhodl, že se s Vámi také podělímObrazek o krásné zkušenosti s Anděli. Věřím na ně a miluji je. Už je to asi dva roky co jsem kolem sebe začínal vidět jiskry. Vůbec jsem netušil čím by to mohlo být, nebo co by to mohlo znamenat. Tak jsem zašel do knižní prodejny a tam jsem  začal hledat. No dalo mi to zabrat, ale zase jsem byl na správném oddělení s duchovní tématikou. No a v jedné knize stálo, že takhle Andělé dávají znamení, že jsou přítomni kolem tebe. A to nebylo vše také v té knize psali, že svou přítomnost dávají najevo pískáním v uších. A také se mi tohle dost často stávalo a stává dodnes.

Jednou jsem se koukal do kalendáře a tam jsem uviděl jméno Artur a najednou se když jsem se tam podíval, tak jsem u toho jména uviděl jiskru. Od té doby se mi líbí jméno Artur. Po té jsem zjistil, že tohle znamení nebylo jen tak. Začal jsem zjišťovat kdo nebo co by mohl být Artur. Nakonec jsem zjistil, že je to anděl. Jednou byl sv. Valentýn a já v ten den přestal věřit na lásku. V ten den na mě čekal kamarád u obchodu měli jsme se tam sejít. No a když jsem k němu přišel začali jsme si povídat. A najednou jsem uviděl zvláštní postavu. Dívala se přímo na mě a já v tu chvíli si vzpoměl na Artura. Díval se na mě jako bych věděl kdo jsem a jako by mě znal díval se upřeně a já měl v srdci hřejívý pocit. Pak jsem se jen na dvě vteřiny otočil s tím, že půjdu k němu, ale z čista jasna odešel. V tu chvíli se mi zastesklo, ale věděl jsem, že se objeví ještě jednou. A také se tak stalo za deset měsíců se objevil znovu, ale bylo zvláštní, že byl o patnáct let starší, ale byl to on v srdci jsem to cítil. S Arturem jsem si vytvořil i vlastní komunikaci přes jiskry. Jsem rád, že ho mám miluji mého anděla. A dnes vím proč se mi zjevoval. Protože jsem se bál citu lásky, že bych byl z partnerské lásky zklamaný. Ale teď vím, že nemusím. Vždy budu mít lásku a to Andělskou což vlastně znamená že miluji Boha. A ta partnerská ta už přijde do cesty jednou sama."

 

Tak tohle je krásně napsaný zážitek mého kamaráda, Pavla. Já bych k němu potřebovala jen připojit prosbu, jestli někdo z vás neví něco bližšího o tom daném andělu Arturovi. Za každý komentář vám předem s Pavlem děkujeme.

 

Tady je ještě část mailu, který mi Pája poslal potom, co jsem sem dala jeho vzkaz o Arturovi.

"Já nevím kdo Artur je přesně, ale myslím si, že je to druhá část mé duše. Vždy když potřebuji jeho pomoc v mysli nebo nahlas ho poprosím a vždy pomůže.
Nevím, ale když jsem zkoušel jednou v listopadu automatické písmo, tak mi vyšlo, že Artur je člověk, ale nepochopil jsem to.
A v listopadu jsem byl na semináři sebepoznání a tam mi bylo řečeno, že se mám soustředit jen na polivinu jména a to část TUR. A to AR nevím. Tak jsem si domyslel, že AR jsem já a ten TUR je má druhá polovina duše má láska.
Vždy když se Artur objevil chtěl, abych šel za ním, ale nešel jsem a pak když jsem se rozhodl, že půjdu tak zmizel.
Možná on je ten TUR. Ale to také nevím jistě.
Já vím, že je to hrrr, ale vždy se o Arturovi dozvím po kousínkách, ale nikdy jsem nedošel pravdy taková jaká je doopravdy."

Obrazek

 

Ahojky, dávám vám sem celý mail, jak mi ho poslal Pavel.

Ahoj Silvo tady máš další mé duchovní zkušenosti co se mi stali s Arturem a můžeš je zveřejnit na stránkách.

"Když se zjevil 14.12.2006 Artrur podruhé přesně po 10 měsích bylo to čekané i nečekané. V ten den jsem prostě věděl a věřil a hlavně cítil, že se znovu objeví a stalo se tak. Protože číslo 14 mi ho vždy připomene a počítám měsíce jak dlouho už ho znám. No teď to bude 14.2.2008 přesně 2 roky co se zjevil poprvé.
No ten den 14. 12. 06 jsem byl zrovna na školní praxi v obchodě jako aranžér. Artur vešel dovnitř do obchodu a vůbec jsem nečekal, že přijde až dovnitř. Jediné co mě udivilo bylo, že byl tak o 15 let starší. Prostě zestárnul a když se zjevil poprvé bylo mu jako tak mě v té době asi 16 let. Byl mladý a měl delší blond vlasy, modré džíny a modrou zimní bundu. A teď měl na sobě zase džíny a červenou košili s dlouhým rukávem a vlasy měl dlouhé a v obličeji byl stejný, ale měl ty vrásky a bylo mu tak 30 let. Ptám se ho co si přeje. A on nic neřekl, jen na mě koukal a odešel ven a přitom byli uvnitř i další lidé. Myslím, že mi chtěl naznačit, abych šel ven. Hrozně jsem chtěl jít čekal venku na mě, ale já nešel nevím proč. Necítil jsem se na to. Pak jsem se otočil zpět od dveří dovnitř obchodu a když jsem si řekl. Ne půjdu za ním a uvidím co mi chce, tak už byl pryč. Nevím co mi chtělm, ale tehdy mě velice mrzelo, že jsem nešel ven, abych zjistil co mi chtěl. Snad jednou na to přijdu co mi chtěl říct. Stále doufám, že se znovu zjeví a vše mi vysvětlí."

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář