Jdi na obsah Jdi na menu
 


Od M.

24. 5. 2009

Ahoj Sam,
Jsem moc rád, že na mě myslíš a že jsi pořád se mnou. Vděčím ti za svůj nynější duchovní stav a to, že svět vnímám mnohem optimističtěji než dříve.
Nemusíš se vůbec bát. Nepropadl jsem skepsi, ba naopak. Cítím mnohem víc než kdykoliv předtím, že to co dělám je správný. (vůbec se to netýká mimozemšťanů) Jediný co teď v poslední době dělám, je to, že se zajímám a zkoumám to co se kolem nás dějě. Ve velkým měřítku. Kdo vládne světu, jakým způsobem, jakými nástroji. Hledám pravdu. A víš, co je na to m nejlepší? Že mi to všechno krásně zapadá do toho, co vím o duchovním světě a toho, co vím od tebe. Je ještě hodně informací, které jsou spoustě z nás zatím utajeny.
Otevírám teď lidem oči. Nabízím alternativy. Svět není takový jaký ho teď máme. Můžeme jej sami změnit ale nejdřív musíme změnit sami sebe. Svůj způsob myšlení. A v tomhle okamžiku přichází duchovní stránka věci, kterou jsem vypiloval s tebou.
Neboj Sam, nezbláznil jsem se, ani jsem radikálně nezměnil názor. Pouze jsem rozšířil svoje spektrum vlivu i v reálném životě. Vím, že s anděli a duchovními ochránci bych u většiny lidí neuspěl a byl bych za blázna (sama to znáš). Mnohem větší úspěchy mám s tím, když někomu vysvětlím, že třeba Lisabonská smlouva značně omezuje svrchovanost jednotlivých států EU a já s ní nesouhlasím. Mluvíme o reálných věcech. Potom se debata stočí na média a já vysvětlím, že to, co tvrdí média je pouze to, co jim někdo řekne, aby prezentovali. Je jim jedno, jestli je to pravda nebo ne. Hlavní je, že je to dostatečně šokující. Pomáhají v lidech vzbuzovat strach. Mohutně podporují válku proti teroru pod závojem ochrany lidí. Přitom dělají pravý opak. Tak řeknu, vypněte televizi. Pokud se bez všech těch zpráv ze světa neobejdete, sledujte internet a nezávislá média, která nejsou ovlivňována mocí peněz. Přestaňte mít strach! Dál pak říkám, že tím, že člověk vypne TV získá spoustu času a ten čas může využít k rozvoji sebe sama, k vlastním koníčkům, k tvorbě, k návratu k přírodě. Je spousta věcí, které člověk chtěl udělat, teď na ně bude mít čas. Nejlepší způsob boje proti současné situaci lidstva je rozvoj sebe sama a návrat k přírodě. To je moje poselství, které se snažím předávat dál.
Sam, cítím, že tohle je to pravý proč tu jsem. A je to teprve začátek.
Bez tebe bych se k tomu nikdy nedostal a nikdy bych nepochopil tu hloubku toho všeho. Bez tebe bych po zjištění některých informací propadl skepsi a pesimismu. Ale to nehrozí. Naopak si myslím, že v poslední době jsem mnohem víc veselejší a radostnější. Rok 2012 bude zlomovej nejen duchovně ale i ekonomicky. Současnej tržní systém založenej na nedostatku je z dlouhodobýho hlediska neudržitelnej. A už se to začíná projevovat. Sam, všechno se vším souvisí a nic není náhoda.
Hodně moc mě potěšil poslední článek ze zlaté dušičky. Píše (opatrně) přesně o tom, co teď momentálně řeším!!! Přesně a krásně to zapadá a jsem moc rád, že to je prezentovaný tímto stylem a otevře to oči spíše duchovně orientovaným lidem, kteří se od reálnýho života separujou. Nelze žít odděleně. Jsme jedno, žijeme na Zemi a v následujících letech se bude rozhodovat o tom, jak bude život na naší Zemi vypadat. Nelze před tím zavírat oči a utíkat. Záleží na nás. A my máme tu moc.
Já hledám pravdu a to co najdu předávám dál.
Měj se moc hezky, Sam... a zase se ozvi. Snad jsem tě přesvědčil, že jsem v pořádku. :D
M

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář