Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jana Becker: Láska

6. 12. 2011

Každý člověk má v sobě určitou energii směs vzorců a systémů přesvědčení, které nabyl kdykoli a kdekoli…v dětství, minulých životech, převzal v DNA  po předcích. Tyhle energetické vzorce z něho jsou vyzařovány do okolí a okolí na ně reaguje, neboli se zrcadlí.

Když mám v sobě systém přesvědčení, že peníze se dají vydělat pouze těžkou prací, nemohu se divit, že mi do cesty vstupují těžké úkoly a lidé, kteří je po mě vyžadují. Když mám v sobě vzorec, který mi rodiče vštěpili, že pouze šetřením peněz si zajistím bohatství tak se nemohu divit, že šetřím a jinak peníze nezískám.

Když mám v sobě vzorec, že lidem se nedá věřit tak se nemohu divit, že mě často zklamou a podvedou….To co v sobě mám za vzorce poznám podle toho co se mi v životě děje od toho to mohu potom odvodit.

 

Jeden ze vzorců, kteří máme všichni společný je ten, že za všechno se platí…i za lásku. Tenhle velmi silný vzorec způsobuje, že lidé jsou schopni kvůli tomu, aby je někdo miloval se vzdát čehokoli a pak se diví, že jsou třeba chudí. Chlapeček žil s rodiči v krásném domě, měli hospodářství, dobytek a všeho vlastně dostatek, jenže. Lidé jim záviděli majetek a hojnost a neměli je rádi a dávali jim to najevo. Chlapeček vyrostl a osamostatnil se, hledal ženu, která by ho milovala, jenže ten vzorec, který v něm byl, že když budu bohatý lidé mě nebudou mít rádi způsobil, že se něměli dobře, žili v dluzích a ne a ne se z toho dostat a po čase se jejich vztah rozpadl. Chlapeček, tedy už muž měl v sobě systém přesvědčení, že za lásku se platí  majetkem a byl ochoten se vzdát majetku, aby byl milován.

 

Další příběh je dívky, která byla trošku jiná než ostatní děti a tak ji moc nebrali, protože si sebe nevážila, proto dětem rozdávala bombonky a uplácela je. To jí vydrželo do dospělosti, kdy byla ochotná za lásku ostatních zaplatit cokoli jen aby ji ostatní milovali. Tyhle dva vzorce se krásně zrcadlí navzájem, jeden je ochotný cokoli zaplatit a druhý čehokoli se vzdát, až se ti dva sejdou tak si vyzrcadlí své vzorce. Co se ti dva měli spolu naučit je nyní jasné. Zárověň měli v sobě vzorec, který způsoboval, že milovat mohu jen toho, kdo je toho hoden, bohužel i sebe a tak nemilovala ani sebe a čekala na lásku zvenčí od někoho kdo jí ji dá.

 

V takových případech vzniká tlak jednoho na druhého, vzdej se všeho pro mě, dej mi cokoli a já tě budu milovat…obchod. Dokolečka se jeden i druhý snaží tlačit na sebe a nikdy nemají dost, všechno čeho se jeden vzdá je málo a všeho co druhý dá také. Začarovaný kruh, takhle se rozpadají všechny vztahy pro obchod s láskou.

 

Nyní se zamysleme nad tím co se stane, když tyhle vzorce pochopíme, zpracujeme a ony zmizí:

Láska bez podmínek.

 

Miluji někoho proto, že ho milovat chci takového jaký je a nekladu si žádné podmínky, co se nám může tedy vyzrcadlit? Opět jen láska bez podmínek, zmizí tlak na to, abych někoho milovala pouze za určitých podmínek, nebo pro lásku musela něco obětovat, nebo dát. Zmizí obchod a láska se odrazí od toho koho miluji a jde zpátky ke mně čistá bez podmínek. Vzniká obrovská svoboda a chuť milovat cokoli a kohokoli a tím nový systém ve všech lidech. Myslím, že tím může zmizet veškerý obchod a následně i peníze nebudou už potřeba, protože lidé nebudou potřebovat ničím platit, ani něco dávat za něco.

 

Jana Becker

 

www.janabecker.ic.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář