Jdi na obsah Jdi na menu
 


Technika stříbrného štítu

7. 11. 2009

Technika stříbrného štítu působí na naše léčení. Je to technika bioregenerace, která nám dává naději se uzdravit. Uzdravit se ze svých nemocí, ať už to jsou nemoci fyzické, či psychické. Tento štít byl běžně znám mezi kněžími starověkého Egypta a byl velmi oblíben, protože velmi rychle pomáhal v léčení. Stříbrný štít se drží staroegyptských iniciačních zasvěcení a pracuje s jemně stříbrnou energií, která doslova zvedne člověka ze smrtelné postele. I když nejste nemocní, tak působí jako nějaká preventivní barikáda před viry, bakteriemi a plísněmi. Tento štít je taky zajímavý v tom, že když ho máte na sobě seslaný a přijdete k nemocnému, tak dotyčný se cítí o hodně lépe ve vaší blízkosti. Štít léčí nemoci virového, bakteriálního nebo plísňového původu, dále je účinný na různé alergie, přes potíže s dýcháním až po úzkost. Dále pomáhá vstřebávat krev z vnitřního krvácení, reguluje krevní tlak, teda alespoň se snaží docílit tlaku 120 na 80. Dokonce se dokáže vypořádat i s těmi nejagresivnějšími formami rakoviny. A samozřejmě pomáhá rozpouštět blokády v mozku. Působí i na psychické nemoci. Přes různé deprese, až po čištění negativních emocí. Pomáhá bioregeneraci těla po mozkové příhodě a tlumí bolest. Snaží se také vyléčit poškozené smysly, jen nečekejte, že si poškozené smysly s tímto štítem vyléčíte rychle. Bude záležet na míře touhy se uzdravit a kolik energie dáte do štítu. Takže tento štít se dá aplikovat i na poruchy zraku, řeči a sluchu, přes neurologické poruchy, až po ztrátu hybnosti, ztrátu čichu nebo chuti. Jistě jsem nevyjmenovala všechno, na co lze tento štít použít, ale to můžete lehce zjistit, až ho sami na sobě začnete praktikovat.

Musím ale také upozornit, že tento štít si neporadí s tzv. nemocemi způsobenými karmickým zatížením a s průvodními jevy, které lze označit jako transformace 2012 a přímo souvisí s nynější nebývalou aktivitou na našem Slunci. Ale nezoufejte i na toto existuje štít, jenže je podstatně náročnější, a proto tady jeho techniku nepředkládám.

Tak a teď přejděme přímo k technice stříbrného štítu.

Fáze 1. Pohodlně se posaďte do polohy, kdy budete mít rovnou páteř. Vizualizujte před sebou pomocí šesté čakry Stříbrný Symbol Hexagramu (pro ty, co by chtěli vědět, proč zrovna hexagram, tak řeknu tolik, že hexagram ve skutečnosti bude znamenat symbol, pro zaštítování našeho MerKaBa biopole). Až se před vašima očima objeví v dokonalé plastické podobě, že byste ho mohli uchopit, pak:

Nádech: Při nádechu do sebe (do šesté čakry) vtáhněte Stříbrný Symbol Hexagramu. Vnikne do vás mezi očima. Nyní se nachází tento symbol ve vaší šesté čakře uprostřed mozku.

Výdech: Při výdechu prociťte Stříbrný Symbol Hexagramu uprostřed vašeho mozku, udržujte na něm pozornost

Fáze 2. Teď začneme s další Fází tvoření štítu.

Nádech: Při nádechu přesuňte z šesté čakry Stříbrný Symbol Hexagramu nahoru do sedmé korunní čakry, což bude startovní pozice, pro vytvoření stříbrného štítu.

Výdech: Při výdechu protlačte tento symbol světelnou trubicí vertikálního směru středem těla, na které jsou umístěny vaše čakry a až dosáhne Stříbrný Symbol Hexagramu vaší kořenové čakry, tak zapomeňte na vaše tělo, staňte se vědomě Stříbrným Symbolem Hexagramu a pokračujte dále se Stříbrným Symbolem Hexagramu mimo tělo pod vašima nohama, stále vertikálním směrem, skrze Zemi, až do planetárního jádra Země. Připravte se na to, že jakmile vystoupí Stříbrný Symbol Hexagramu z vaší kořenové čakry a bude pokračovat dále, až do planetárního jádra Země, tak to bude šíleně rychlá jízda a hodně zvláštní pocit. Až uslyšíte šlehnutí, tak to bude znamenat, že jste právě dosáhli středu zemského jádra.

Fáze 3. Nyní jsme uprostřed zemského jádra.

Nádech: Vizualizujte si, že uprostřed zemského jádra vidíte kotouč (diskovitý tvar) a přesně uprostřed toho kotouče je Stříbrný Symbol Hexagramu, který je nyní vaším vědomím. Kotouč bude mít jemně stříbrný krystalický tvar.

Výdech: Při výdechu se stříbrný kotouč krystalického tvaru doslova rozvibruje (pulzace) a vytvoří obrovskou vlnu jemně stříbrného světla, která se rozšiřuje vodorovně skrze zemské jádro, přes celou zeměkouli, až do univerza, nekonečná vlna, která získala hybnost.

Fáze 4. Teď budeme pracovat se Stříbrným Symbolem Hexagramu uprostřed zemského jádra.

Nádech: Při nádechu se vlna jemně stříbrného světla vrací zpět a jemně stříbrné světlo vyplní připravené vyprázdněné místo Stříbrného Symbolu Hexagramu (proto není ten Symbol Hexagramu plný). Pozor, nekonečný kotouč jemně stříbrného krystalického tvaru nezaniká!

Výdech: Při výdechu se Stříbrný Symbol Hexagramu uprostřed zemského jádra doslova rozzáří oslnivým světlem. Při tom rozzáření jste vytvořili veliký žár Stříbrného Symbolu Hexagramu a vybudili jste tím jemně stříbrnou energii zemského jádra na maximum a doslova pulzuje!

Fáze 5. Nyní natáhneme ze zemského jádra a planetárního štítu jemně stříbrnou energii k sobě.

Nádech: Ihned při nádechu si představte, že Stříbrný Symbol Hexagramu rudě zazáří (dělá se to proto, protože je nyní příliš žhnoucí a tím se vlastně ochladí, protože ho budete natahovat k sobě, tak ať vás nepopálí). Teď si při nádechu vizualizujte, že Stříbrný Symbol Hexagramu je vašim vědomím a šílenou rychlostí se vertikálním směrem zase navrací k vám ze zemského jádra skrze Zemi a zastaví se cca 30 cm pod vašima nohama. Jakmile bude Stříbrný Symbol Hexagramu stoupat vertikálním směrem k vám, tak si vizualizujte, že za sebou vleče tlustou niť jemně stříbrného světla (to je energie ze zemského planetárního štítu). A 30 cm pod vašima nohama se ta niť se symbolem zastaví a bude se tvořit jakýsi zásobník jemně stříbrné energie. (jeden konec stříbrné niti bude spojen se zemským jádrem a druhý konec se Stříbrným Symbolem Hexagramu. Bude to jakési napájecí vedení, pro váš osobní stříbrný štít.

Výdech: Při výdechu vytlačte ze Stříbrného Symbolu Hexagramu vodorovně cca 30 cm pod nohama kotouč jemně stříbrného světla o průměru asi 120 cm. Tento kotouč se vám bude zdát krystalický, což je správné. Takže nyní máte cca 30 cm pod nohama, pod vašim tělem 120 cm kotouč jemně stříbrného světla.

Fáze 6. Teď budeme nabírat energii do zásobníku vašeho stříbrného štítu.

Nádech: Při nádechu si přitáhněte více jemně stříbrné energie (přes 120 cm stříbrnou niť) do vašeho zásobníku cca 30 cm pod vašima nohama.

Výdech: Při výdechu vytlačte ze Stříbrného Symbolu Hexagramu co nejvíce jemně stříbrné energie a uvidíte, že ten 120 cm kotouč 30 cm pod vašima nohama začal pulzovat.

Jestliže kotouč jemně stříbrné energie 30 cm pod vašima nohama nezačal pulzovat, tak budete muset opakovat nádechy a výdechy dle pokynů šesté fáze, dokud pulzovat nezačne.

Fáze 7. Nyní se obklopíme ze zásobníku stříbrného štítu, jakoby stříbrným závojem.

Nádech: Při nádechu prociťte energii jemně stříbrné energie 120 cm kotouče 30 cm pod vašima nohama.

Výdech: Při výdechu najednou prudce zvedněte nahoru jemně stříbrný závoj energie ze 120 cm kotouče 30 cm pod vašima nohama a vyzdvihněte ho 30 cm nad vaší hlavu. Tím vytvoříte jakýsi válec přes celé vaše tělo, který bude doslova zářit jemně stříbrnou energií. Trochu to bude znesnadňovat vidění, ale nebojte se toho. Stříbrný Symbol Hexagramu neposunujte nahoru, ale musí zůstat na stejném místě 30 cm pod nohama!

Fáze 8. Teď se zaměříme na to nejdůležitější z celé techniky stříbrného štítu a tím je regenerace našeho biopole.

Nádech: Při nádechu si představte, že právě teď prostupuje celým vašim tělem uvnitř utvořeného válce jemně stříbrná energie, a že obaluje každou vaší buňku a léčí ji. Vaše tělo bude nyní doslova vibrovat, protože příjímá velmi jemnou léčivou energii. Můžete při tom zažít až pocit nirvány, úžasný stav. Doslova procítíte, jak je vám vlévána do těla životní energie. A právě teď budete muset dávat, dávat lásku této energii. Čím více bezpodmínečné lásky procítíte, tím více zdraví a bioregenerace se vám dostane!

Výdech: Při výdechu vytlačte ze sebe jemně stříbrnou energii do vašich aurických obalů, protože i tam je nutno léčení! Vibrace se ještě znásobí.

Začněte přirozeně dýchat asi deset minut a při každém nádechu a výdechu zopakujte to, co je napsáno ve fázi 8. Prociťte s láskou nezapomenutelné zážitky léčení jemně stříbrnou energií.

Fáze 9. Nyní techniku stříbrného štítu zakončíme.

Nádech: Při nádechu se zaměřte na Stříbrný Symbol Hexagramu, který je stále ještě 30 cm pod vašima nohama. A s nádechem ho přesuňte přes světelnou trubici vertikálního směru přes vniknutí kořenovou čakrou do sedmé korunní čakry. Tím se dostanete do startovní pozice stříbrného štítu.

Výdech: Při výdechu nechte pomalu zmiznout v sedmé korunní čakře Stříbrný Symbol Hexagramu a pozorujte, jak se stříbrný štít pomalu vytrácí a vám už neznesnadňuje vidění, přes tu jemně stříbrnou energii, až se vše vrátí do normálu, jako před cvičením techniky stříbrného štítu.



Na tomto obrázku (príloha) vidíte názorně krystalický kotouč jemně stříbrné energie, který se nachází uprostřed zemského jádra, pak na něm vidíte 30 cm pod nohama zásobník jemně stříbrné energie a pilíř ve formě válce, který bude obklopovat vaše tělo. Špičky si nevšímejte, ukazuje jenom směr 120 cm stříbrné nitě v průměru ze zemského jádra

Takže teď na sobě máte seslán stříbrný štít, který vás bude permanentně léčit. Při prvních cvičeních vydrží tento štít zhruba 30 minut. Při častém opakování se jeho životnost prodlužuje až na dvanáct hodin. Takže během 3 měsíců po zacvičení, sami poznáte, kdy na sebe tento štít sesílat jen 2 x za den. Stříbrnému štítu se také říká Maharický štít (jemně stříbrná energie je ve skutečnosti maharický proud) nebo taky Kristovský štít. Člověk, kterého známe pod jménem Ježíš Kristus ho vyučoval ve své škole, která se specializovala na andělskou magii. On sám prošel komplexní staroegyptskou zasvěcovací iniciací, která se v jeho době ještě zachovala v celistvosti. Stal se tedy Andělským knězem a přinesl lidem toto učení o andělské magii. Ježíš byl velkým mystikem a specializoval se i na channeling a podařilo se mu mít permanentní styk s 10-tou dimenzí, která má jméno Kristovská. Měl do ní hluboký nonstop ponor, a proto se lidem zdál, že je v jiném světě. Byl nepochopen a ukřižován, skončil tak, jako mnoho jiných mystiků, protože lidé prostě nepochopili, co je to channeling. Na památku 10-té dimenze mu zůstala přezdívka Kristus, i když se tak vlastně nejmenoval. Alespoň nám tady po něm se dochovala technika stříbrného štítu, za což mu můžeme být od srdíčka vděční. Mysleme proto na tohoto obdivuhodného človíčka s láskou.


Stříbrný Symbol Hexagram (príloha) - MerKaBa pole (nutno dokonale vizualizovat – šestá čakra )

© Ashayana Deane

S láskou připravila angel Valeria

Zdroj: ee.dunres.sk

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

tom thumb pharmacy dgsolbvfdDionsoldtoshz

ErulkVed,29. 5. 2021 12:36

cialis overdose symptoms https://krocialis.com/ - generic cialis black substitute for cialis

gsaxzvofbldowefeBtjEmantx

ExawlAni,27. 5. 2021 20:08

prescription drug price comparison https://pharmacyken.com/ - best drug store foundation Minipress

sbbolthdowefeBtjEmanti

ExawlHtf,26. 5. 2021 7:27

brand cialis with prescription https://cialishav.com/ - cheap cialis 20mg buy generic cialis canada

northwestpharmacy frbdcacldowefeBtjEmantt

JebgExawl,24. 5. 2021 7:50

legitimate online pharmacy uk https://pharmacylo.com/ Rizact

viagra et aprovel fcsogsaxzvofbldowefeBtjEmante

AnooExawl,20. 5. 2021 4:26

viagra lowest prices https://llviagra.com/ - sГ­ntese do viagra 20 years old need viagra

tadalafil citrate dosage olgstnoegfdowefeBtjEmants

GtnbChuro,17. 5. 2021 3:51

cheap viagra online https://jokviagra.com/ viagra premature ejaculation

buy generic cialis generic cialis afhsdbcDionsoldygyjp

RebfErulk,8. 5. 2021 20:00

cialis results https://rcialisgl.com/ cialis san diego

riteaid pharmacy dgsolbvfdDionsoldtwwmq

LbsoErulk,7. 5. 2021 12:08

cialisorigina https://ucialisdas.com/ - cialis dapoxetine shop cialis

chinese herb viagra fcsogsaxzvofbldowefeBtjEmantw

AnooExawl,6. 5. 2021 5:15

viagra alternative india https://llviagra.com/ medicamentos como el viagra

umi thesis fhsbbolthdowefeBtjEmantv

FbsfExawl,1. 5. 2021 9:31

Atorlip-20 https://uspharmus.com/ - Depakote Advair Diskus

cialis 5mg tadalafil olgsasbnvoegfdowefeBtjEmantf

GvdbChuro,30. 4. 2021 19:48

buy cipla tadalafil https://boxtadafil.com/ - sildenafil versus tadalafil tadalafil e20 pill

tadalafil solubility tissue culture hvgeeahdowefeBtjEmantw

BbdfMure,24. 4. 2021 23:17

viagra advertisement https://gensitecil.com/ cialis or viagra