Jdi na obsah Jdi na menu
 


Samael: Lidské obnažení

2. 2. 2011

 

Téma letných dní: Obnažené ženy

S pribúdaním teplých dní sa všade vôkol nás rovnomerne zvyšuje i množstvo sporo odetých dievčat a žien. Tak to totiž káže móda a súčasné moderné trendy, tak sa vraj dievčatá a ženy, podľa ich vlastných názorov, v letnej spare dobre cítia. 

No a to samozrejme ešte nie je reč o extrémoch, akými sú napríklad nudistické pláže, alebo v podstate pláže vôbec, to ešte nehovoríme o rôznych "miss" a rôznych "show", o časopisoch, novinách a filmoch, kde je odhaľovanie ženského tela už považované za úplne "normálne". 

A hoci sa veľmi vysoké percento nášho národa hlási ku kresťanským hodnotám a teda s veľmi veľkou pravdepodobnosťou všetci poznajú známe slová: "Buď vôla Tvoja, ako v nebi, tak i na zemi," málokoho, alebo takmer nikoho sa nenapadne spýtať, či sú podobné trendy naozaj v súlade s vôľou Tvorcu univerza. Či si Stvoriteľ naozaj praje, aby ženské pokolenie 21. storočia chodilo tak sporo a dráždivo odeté, či si praje, aby ženy v každom veku pôsobili čo najviac "sexy", ako ich k tomu nabáda diktát dnešnej módy. 

V ostrom protiklade k súčasným, ľudským predstavám o ženskej móde nám však znejú slová veľkého Učiteľa, prinášajúceho ľuďom poznanie o vôli Stvoriteľovej: "Beda tomu, z koho pohoršenie pochádza! Lepšie by mu bolo, keby si uviazal na krk kameň a skočil do mora. Beda svetu pre pohoršenia!" 

Prečo takéto tvrdé slová? Len raz skúsme niekedy pozorovať, čo sa deje s mužmi, keď po ulici kráča vyzývavo odetá žena. Otáčajú sa za ňou a keď sú dvaja, či traja pospolu, pri slovách, ktoré si medzi sebou vymenia, by sa musela dotyčná žena asi veľmi červenať. 

Avšak celkový dosah je ešte omnoho ďalekosiahleší. Zasahuje totiž aj citový a myšlienkový život mužov, čo sa prejavuje rôznymi nečistými, ba až zvrátenými myšlienkami, predstavami a chúťkami.

Žiaľ, súčasná civilizácia ani len netuší, aký nesmierne negatívny vplyv má na kvalitu života na zemi nečistý vnútorný život ľudí, ktorí sa vo svojich citoch a myšlienkach pohrávajú s tou najodpornejšou špinou a nízkosťou. Áno žiaľ, vnútro ľudí dnešnej doby je plné priam neuveriteľného hnusu, pretože takmer všetci žijú v mylnej predstave, že to predsa nikto nevidí a že teda za to nemôžu byť ani nikým braní na zodpovednosť. 

Aký sme len smiešni a nevedomí, ako nepočítame s dokonalými a spravodlivými Zákonmi Tvorcu univerza, z ktorých jeden znie: Čo si kto zaseje, to aj bezpodmienečne zožne! No a do pôsobnosti tohto Zákona spätného účinku sú zahrnuté aj tie najskrytejšie vnútorné hnutia každého z nás. Každému z nás sa raz celkom určite vráti presne to, čo "zasial", hoci i "len" na myšlienkovej, alebo citovej úrovni. 

A tak miliardy ľudí po celej planéte sužujú, bijú a zraňujú vracajúce sa dôsledky ich vlastného, osobného, nezriadeného vnútorného života, prejavujúce sa rôznymi chorobami, tragédiami, nešťastiami, duševnými problémami a mnohým iným. Ľudia potom nadávajú na nespravodlivý osud a nevedia, alebo nechcú pochopiť, že osud, ako niečo náhodného vôbec nejestvuje. Jestvujú iba zákonité dôsledky našich vlastných, predchádzajúcich činov, medzi ktoré patrí aj každá naša jednotlivá myšlienka, alebo cit. 

Ľudia, usilujme sa predsa o ušľachtilosť a čistotu vlastného vnútra! Iba v tom je totiž ukrytý skutočný vzostup a pravé šťastie. Ak tejto méty nedosiahneme, nepomôže nám ani euro, ani zahraniční investori, ani silnejúca koruna a rastúca ekonomika, pretože s hnilobou vo svojom vnútri nevybudujeme nikdy nič dobrého. Negatívne spätné účinky nášho vlastného, nečistého a nezriadeného vnútorného života nám jednoducho nedovolia byť šťastnými. Práve naopak, budú nás neustále bolestivo zraňovať až dovtedy, kým to nepochopíme a nezmeníme sa. 

No a práve z tohto dôvodu treba vidieť v dôraze na čistotu nášho cítenia i myslenia, ako aj v ľudsky dôstojnej ušľachtilosti odievania žien úplne prvý krok ku skutočnému pozdvihnutiu jednotlivcov i celej spoločnosti. A začnime s tým ihneď, či už muži, alebo ženy! Nech sa naše zážitky a prežitia z tohto leta nestanú opäť iba jedným z ťaživých bremien, ktoré nás bude duchovne tlačiť čoraz viacej nadol. 

Celkom na záver buďme úplne konkrétni a povedzme si, aké oblečenie nezodpovedá ľudskej dôstojnosti bytosti zvanej ... žena! Sú to minisukne, šaty na ramienkach, hlboké výstrihy, krátke, alebo neprimerane vypasované tričká, či nohavice, to znamená, že skoro všetko, čo ponúka súčasná, takzvaná "móda". 

Zmyslom módy sa však nikdy nemalo stať degradovanie žien iba na ich telesnú, ba až živočíšnu podstatu. Práve naopak, ich odev má byť dôstojný, ušľachtilý a čisto vyzdvihujúci prirodzený ženský pôvab. Ako toho dosiahnuť v praxi, na to však už musí prísť každá žena sama. 

Samozrejme, úplne rovnaké kritériá platia v tomto smere i pre mužov. Aj ich odev by mal byť v letných mesiacoch ľudský dôstojný, bez zbytočného odhaľovania a vyzdvihovania telesnosti. 


Milan Šupa
Spolupracovník časopisu "Prebúdzajúce sa Slovensko"
http://www.pre-slovensko.sk

Takže tady je můj komentář:
 Ačkoli sama neshvaluji některé výstřelky současné módy, myslím, že člověk jako svobodný tvor by měl mít právo obléci se, jak se mu to samotnému líbí. A když je opravdu teplo, tak i já nasadím krátké šaty a nepařím se v kalhotách.
 Ale původ všech povídaček vůbec není v tom člověku, který je málo oblečený, ale je to právě v tom člověku, který na to nepřiměřeně takto zareaguje. Ať už se jedná o muže nebo ženu. Podívejte se, laciný sex pod vlivem alkoholu je pravděpodobně na nic a mohl by vám jen ublížit, ale zdravé milování mezi lidmi, kteří k sobě mají nějaký vztah je úplně přirozená věc a není na tom vůbec nic špatného ... naopak. Myslíte, že andělé neznají sex? Kde pak!! Oni ho vynalezli!
Většina z vás ví, že dovedu létat do vyšších dimenzí a vidět duše a bytosti vesmíru. A věci, které občas vidím jsou upřímně řečeno na víc než na začervenání.
Tak primárně andělé používějí jako oblečení světlo. Většinou se jedná jen o tenkou světelnou blánu, ale můžou do toho být zabudovaní i různé krystaly, zlaté nitky a podobně. Ovšem nemají vůbec žádný problém s tím svléct se do naha před celým vesmírem. A to svléct do  naha svoji duši je ještě mnohem intenzivnější a intimnější pocit, než svléct do naha své tělo. Já jsem se také pár krát musela svléct a to z důvodu toho, že jsem ukazovala všechnu černotu a všechny démony, které se staly během těch let na Zemi součástí mého světla. A to je teprve nahota!! Když ti, kteří jsou s vámi vidí vaše démony, viny, strachy. Také jsem pár krát duše jiných lidí svlékala, dokonce jsem jim sahala až do středu bytostí, kde sídlí skutečný světelný střed, jejích božské srdce... A to je teprve intimita!!! Bylo to prostě potřeba, a když je to třeba, tak dovedete dělat spoustu věcí, které jste si před tím ani nedovedli představit.
Andělům vůbec nevadí odhalit se před ostatními a nestydí se za sebe. A ani se nestydí podívat se na nahotu druhého, protože je to jeho pravda... a protože my všichni jsme Jeden!!!! To lidé s tím neustále dělají nějaké složitosti. Musím vám povědět, že když jsme byli malí, brávali nás naši na nudi pláž v Bulharsku. No po prvotním šoku, kdy byli najednou všichni nazí, jsme se pak tak otrkali, že to fakt nikomu nevadilo. A nebyli jsme tam sami, normálně tam bylo vícero rodin s dětmi a tak. Hráli se karty a různé hry a nikdy jsem od nikoho neslyšela nějaké oplzlé komentáře a tak podobně. Oni totiž všichni vypadali stejně a když už člověk byl tak říkajíc "vynadívaný", tak už to prostě byla normální věc. Naopak mě strašně šokovalo, že když jsme to jednou s kamarádkami tady v Čechách zkusili na jednom rybníce a šel okolo nějaký člověk, mě to nevadilo a normálně jsem vylezla z vody, protože jsem se za svoje tělo nestyděla, jenže ostatní holky začaly strašně vyvádět a já jsem nemohla pochopit, proč.
Naopak já bych se spíš styděla za všechny ty šaškárny, kterými schválně deformujeme svoje tělo, protože se za něho stydíme. Všechny ty make-upy, plastiky, vyholování se, diety, piersing a podobně jen deformují naše tělo a to často jen díky naší vlastní blbosti. Mám třeba spolužačku, která si dietami totálně zničila zdraví a to takovým způsobem, že až musela na operaci. Přitom celou dobu vykládala, že jí strašně zdravě. Podle mě by lidé prostě měli chodit a oblékat se především tak, aby se sami cítili dobře a pohodlně... rozhodně ne tak, aby byli mermomocí "in", nebo naopak aby nevzbuzovali veřejné pohoršení. Prostě jsme každý nějaký, jedinečný, zajímavý, nadaný mnoha různými, pro nás typickými talenty. Nevidím důvod, proč by kdokoli měl komukoli diktovat, jak se má oblékat.
Když tak teda vadí někomu ženské sexi obleky, tak proč se tak neobléká taky? Ať je taky sexi. Náhodou by to byla příjemná změna, kdyby i chlapy začali chodit nějak sexi oblíkaní. Bylo by to přinejmenším zajímavé.
 Ale podle mě tkví problém někde jinde. Prostě kluci a chlapy, kteří mají o sobě sebevědomí, si navzájem řeknou, že je to pěkná holka a že by byla dobrá do postele, ale víc to neřeší. Naopak si myslím, že to řeší právě muži, kteří s tím mají nějaké vnitřní problémy a komplexy. Nebo naopak ženy. Ono je to totiž fakt na obou stranách. Já jsem sama psala, že si vezmu krátké šaty málokdy, ale na druhou stranu proč ne? A co komu je vůbec do toho?
A jestli má někdo nějaké sexuální choutky, tak proč se za to stydí? Vždyt je to zcela přirozená věc. Teda teď nemluvím o různých zvrhlostech, které se občas objeví ve zprávách a děsí každého normálního člověka.Myslím tím to, co máme každý zabudovaný ve své druhé čakře. Ostatně i andělé se milují. Pro andělé akt milování vlastně znamená spojení. Dokonce vím o dvou druzích milování.
To první, to se naprosto vymiká jakémukoli lidskému chápání. Mě bylo ukázáno jen jednou a sotva jsem pochopila, co se vlastně dělo. Toto milování je totiž už přímo akt andělského početí nového dítěte. Vzniká mezi anděly, kteří jsou si už velice blízcí, natolik že láska je spojila do jakési stálé dvojice bytostí. No takoví andělé se spojují přímo v jednu bytost. Prostě na chvíli ztratí všechny svoje tvary a vrátí se k prapůvodní své beztvaré podstatě. V ní jedna bytost obklopí tu druhou a ta druhá obklopí první a tak vznikne na chvíli jedna dvojbytost. Právě z té dvojbytosti se v tu chvíli oddělí jejích potomek, tak ho tvoří. Takže se spíš zde jedná o jakési "supermilování" .
No a samozřejmě provádějí i něco jako je naše forma milování. Tenhle akt však nemá za následek vznik nové bytosti, ale slouží jen k výměně energie mezi dvěma bytostmi. A protože jsou andělé oboupohlavní, mají také oba pohlavní orgány, dokonce si myslím, že je mají někdy i zmnožené. Zase to záleží na tom, v jaké své podobě se ten anděl nachází. Takže se klidně může stát, že uvidíte krásně žensky vapadajícího anděla, s dlouhým přirozením mezi nohama, nebo naopak. Fakt se ve vesmíru dají vidět zvláštní věci. A nikdo se za ně nestydí. Prostě když je potřeba někomu dodat energii, tak tohle je jedna z cest, jak to jde. Samozřejmě jsou i jiné, prostřednictvím mečů, symbolů, polibku, daru a td. Ale na druhou stranu když vidíte, že vám nějaká ruka sahá doprostřed hrudi, otevře vám tam díru a pak vám tam nechá nějaké světlo, nebo naopak z vás začne vytahovat nějakou černotu,  tak to je taky síla.
Ale tím vším vás nechci nabádat k nějakým orgiím, protože sama zrovna zastáncem takových věcí nejsem. Chci tím jen říct, že stydět se za svoji nahotu, nebo za svoji sexualitu, orientaci, velikost prsou nebo já nevím co všechno ještě je nesmysl. Každý jsme nějaký. Mě třeba strašně překvapilo, že tady v Čechách spousta mladých žen přemýšlí ve stylu, že když někdo nevypadá jako modelka, tak nestojí pomalu ani za zlámanou grešli. Ale to je totální kravina. Já mám třeba 150cm, velký zadek a protože občas cvičím i ta bojová umění, tak nejsem zrovna křehotinka na spadnutí. A přesto jsem na svoje tělo hrdá. Až tady mě praštilo do očí, jak mě v pubertě moje spolužačky neustále radili, že bych se měla malovat a barvit vlasy a já nevím, co ještě. Zatím teda nemám žádnou fotku, kterou bych dala na stránky, ale až ji tam dám, sami uvidíte, že mám tak výrazný obličej a husté tmavě hnědé vlasy, že to nepotřebuju a když už se namaluju, tak mi stačí jen minimálně. Ale hold nejsem dost "in".
 A na druhou stranu rozhodně nemíním chodit zafáčovaná jen proto, abych nepohoršovala některé muže... to jen reaguju na výše uvedený článek.
Takže moje rada zní:
 Vykašlete se na všechny "dobrotivé" rádce a choďte si tak, jak se cítíte nejlépe vy samy!!! I kdyby jste měli chodit v igelitových sáčcích, nikomu do toho nic není. A pokud máte chuť se s někým milovat, pokud se vám líbí a podobně, tak nebuďte ostýchaví! Teda zas na druhou stranu, nechci ted vypadat, že ponoukám k nějakýmu násilí nebo tak. Ale všimla jsem si, že kluci jsou tady strašně ostýchaví!! Věčně se stává, že naopak holky musí vyjádřit svůj zájem, než vy, chlapy se rozhoupete! Dělejte to také, buďte slušní a galantní a ono se vám to vyplatí. Nikdo by vás soudit neměl a jestli to přecejen někdoObrazek zkusí, tak je evidentně jasné, že si má zamést před vlastním prahem.Myslím, že když lidé budou k sobě slušní, čestní, otevření a budou vyjadřovat mnohem častěji to, co cítí, budeme se mít všichni lépe, protože se tím může zamezit spoustě nedorozumění.
A mějte se krásně!! Ahoj!!
 
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Samael

cauded,17. 12. 2011 18:51

Milan Šupa zobuďsa.

Samaeli, Samalei!

cauded,17. 12. 2011 18:49

Ty že jsi katolík? Moc jsi toho o církvi nenastudoval. Dokonce ani Bibli neznáš nebo jsi ji nepochopil. Nemyslíš si, že když Bůh stvořil muže a ženu, planetu zemi a vše co na zemi jest. Přitom Adama a Evu neoděl do žádného oděvu. To zařídila až následně církev, například, aby tělo na hranici lépe hořelo? Když církev říká, že jsme děti Boží, že na svět nás přivádí vůle Boží, tak církev se stydí za Boží dílo? Proto se musí lidi zahalovat? Byla by to polemika na dlouhý čas, tak až budeš zase Samaeli, chtít se předvádět svým puritánstvím, pročti si bohatý knižní odkaz minulosti ale i přítomné díla, nežli započneš se svým spisováním. Hlavně pamatuj, že katolická církev má jednu a myslím, že nejhlavnější myšlenku a tou je odpouštění svým bližním, tím není myšlena jen blízká rodina.
Já nechodím do kostela, své děti jsem nenutil chodit do kostela a děti jsou dobře vychované, slušné k sobě, k okolí a já se též nedomnívám, že by mi za mých 64 let mohl někdo říci, že jsem mu ublížil anebo nepomohl. Přitom od mládí chodím s manželkou na nudistické pláže a do společných saun, kde zahalení nesplňuje účel saunování. Dokonce se v sauně pravidelně setkáváme s jedním panem farářem, s kterým jsme se při společném pocení seznámili. Manželka je katolička a já husita.
Měl bych Samaeli pro Tebe jeden návrh, když Tě pohoršují obnažená těla. Kup si svářečské brýle a slepeckou hůl. Potom v letních měsících nadobudeš svůj ztracený duševní klid.

Jeeeej

Ezendiel,2. 9. 2011 18:53

Super komentar draha Samael,nadhera moooc Ti dekuji

souhlas

Jitka,19. 5. 2011 18:10

Ty ses cislo,ale libi se mi Tvuj komentar a souhlasim,nikomu nic do toho neni,jak se ten druhy obleka a jak se citi,kazdy se svojim kozuchem :O)