Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak na deprese, smutky a různé jiné myšlenkové pochody....

3. 2. 2010

Bylo toho napsáno už hodně a možná už některé metody používáte. Přesto bych chtěla přispět svojí troškou do mlýna, protože to jsou jednoduché metody, co zvládne opravdu každý, protože každý umí dýchat, nadechovat a vydechovat.

Důležité je, abyste si uvědomili, co se ve vás děje a proč to tak je ??
Co to způsobuje a potom odstranili příčinu toho smutku, deprese nebo strachu. Ta příčina je vždycky ve vás.
Posaďte se a zeptejte se sami sebe, proč jsem tak alergický na toho člověka, co to způsobuje ??
Proč se toho bojím ?? Vždyť je to nesmysl !! Je to jenom v moji mysli a jinak to neexistuje !!

Pokud vám to pomůžte můžete si říkat, zbavuji se potřeby strachu, říkat si to sám pro sebe nebo si to napsat na papír a spálit ho a spláchnout do záchodu nebo do umyvadla, atd. atd. Je hodně způsobů, jak se toho zbavit, co nechceme a z čeho máme strach. Někdy je to opravdu jenom v naší mysli a v našem vědomí. Proto říkal Ježíš dle tvé víry se ti staň a to co máme potom ve vědomí se opravdu po delším čase uskuteční. Podvědomí je hodně silné a není dobré si s ním zahrávat. Proto dávejte pozor na svá slova, na to co říkáte !! Podvědomí nemá smysl pro humor !!

Nebudu se tady nijak zvlášť hodně rozepisovat, chtěla bych jenom svojí troškou přispět do mlýna a tím některým z vás pomoci, protože jsem se nacházela ve stejné situaci nebo alespoň v podobné situaci jako jste se nacházeli i vy nebo možná ještě nacházíte.

Takže přejděme k věci, pokud cítíte nějaký negativní pocit nebo negativní emoci, tak to začněte vydechovat.

Vydechujte lehce, ne násilně, z celé duše smutek, depresi, strach, nemoc, závislost, zlost, závist, žárlivost, zášť, chamtivost, lakotu, pocity viny a ještě nevím co všechno, teď si na všechno nevzpomenu.

Takže začneme např. s depresí nebo se smutkem. Budeme nadechovat opak toho, takže budeme nadechovat radost a vydechovat smutek. Zkusíme nadechovat jenom radost, třeba i desetkrát za sebou. Když se nadechujeme tak u toho hned myslíme na radost a vtahujeme radost nádechem do sebe a to konkrétně nadechujeme nosem, vtahujeme do sebe přes mozek, dolů do krku, do srdeční čakry a necháme tu radost zakotvit v solaru plexu. Takhle to uděláme tolikrát, kolikkrát potřebujeme, třeba i 15x nebo 20x dle potřeby. To samé můžeme udělat i s blažeností, můžeme nadechovat blaženost.

Pokud má někdo strach, tak bude nadechovat Světlo, nebo Bílé Světlo anebo Boží Světlo. Nadechujte ho do sebe tak dlouho, tak jak jsem popisovala zezhora, dokud ho neucítíte v solaru plexu a dokud se z vás neodlepí nějaké mršky, které se tím smutkem nebo strachem živí. Můžete takhle nadechovat i Boží Ochranu anebo Ježíše Krista, je to úplně úžasné, protože u Ježíše máte potom Kristovo vědomí a začnou se opravdu dít zázraky. Začnete se prosvětlovat a je vám na duši lépe.

Je to opravdu proti strachu, napadají vás potom najednou i jiné myšlenky plné Světla. To Světlo se vám dostane úplně všude. Musíte si představit, jak jste naplněni Světlem a že Světlo je všude kolem vás, že září přes vaší osobu až je z toho bílá světelná koule tak na šířku 3-6 metrů od vaší bytosti. Pokud si tohle dokážete představit, tak se jednou provždycky zbavíte strachu, protože přes to Bílé Světlo se k vám nedostane nic, pokud znovu nepodlehnete strachu. Můžete si říkat i tohle: "Já Jsem to Bílé Světlo, které prozáří každou temnotu mojí mysli !! " Opakujte tolikrát, kolikrát budete potřebovat.


To samé je i s nemocí. Budete vydechovat nemoc a nadechovat zdraví. Budete si představovat, že jste zdraví, jak jste ještě nikdy nebyli, že jste zdraví od konečků prstů na rukách až po konečky prstů na nohách. Budete si představovat jak jste zdraví, jak máte zdravá a čistá játra, zdravé ledviny, zdravé močové ústrojí, že vám fungují všechny žlázy tak jak mají. Budete si představovat, jak jste pod vodopádem s čistou vodou a jak z vás tu nemoc odplavuje někam pryč (magie vody), prostě přenecháte to vodě, můžete si představit i plamen ohně a jak stojíte uprostřed plamene ohně a jak z vás tu nemoc spaluje a že spálí veškeré vaše nemoci, že tam není už nic.

Ale lepší je to s tím nádechem a výdechem, to by měl umět každý. Takže vydechujete nemoc a nadechujete zdraví. Nadechujete zdraví do každé částečky vašeho těla, do každé částečky vaší mysli, do každé částečky srdce, do každé částečky jater, do každé částečky ledvin, atd. atd. Prostě nadechujete zdraví do celého těla a znovu a znovu a znovu, dokud nepocítíte, že už to pro vás na dnešek stačí a tak se uzdravíte. Opravdu se potom budete cítit zdravější, začnete jinak myslet, víc s nadějí, budete cvičit, budete se chtít scházet se svými dávnými přáteli, budete mít radost ze života a začnete třeba něco plést nebo vyšívat nebo třeba malovat na sklo.....:o)) Budete mít novou energii a určitě se vám povede lépe. Vyzkoušela jsem to sama na sobě a vím o čem mluvím.

Vyberte si něco, co budete trénovat celý týden, např.zdraví a pak to můžete zkusit po dobu deseti dní a pak po dobu jednoho měsíce a uvidíte, co se bude dít......:o)) Musíte mít trpělivost a nechtějte mít výsledky hned první den, zkuste to tři dny po sobě a uvidíte sami. Někdo potřebuje měsíc na to, aby se uzdravil někdo potřebuje tři měsíce a někdo půl roku. Nespěchejte, času máte dost, dělejte to hlavně poctivě a trpělivě, to je to nejdůležitější "poctivost a trpělivost."

A budou se dít zázraky za zázrakem......:o))

To samé je i s penězi. Budete vydechovat chudobu a nadechovat bohatství nebo úspěch anebo hojnost, podle toho, co je vám bližší. Ale vyberte si vždycky jenom jedno nebo dvě témata. Když je budete mít hotové a budete mít výsledky, jděte na další.

Můžete takhle nadechovat i klid a mír, osvícení, koncentraci (soustředění), sebeovládání nebo naději, pokud nemáte nějaký cíl a nevidíte ho před sebou. Můžete nadechovat opravdu všechno, co chcete. Můžete nadechovat i usmíření nebo odpuštění anebo lásku a vydechovat zášť a vinu a zlepšit tak i svoje vztahy.

Neexistuje nic, co byste nemohli dělat......:o))
Můžete dělat všechno, co chcete.
Nikdo vám neklade žádné překážky jenom vy sami......:o))


Doufám, že moje troška do mlýna zase k něčemu přispěla a že bude víc zdravějších a bohatších bytostí, milujících a milovaných, naplněných láskou, krásou, silou a porozuměním, aby se nám všem vedlo dobře na naší duchovní cestě k té nejvyšší Lásce a Světlu, k Bohu nebo chcete-li k Universu, k Vesmíru, k Alláhu, k Buddhovi, k Nirváně.......:o))

S láskou majka........♥♥♥

zdroj: http://duchovnizakony.webgarden.cz

 

Poznamka BoFi-Petra:

Velice úžasně... zároveň jsem vzpomněla na dovoleně v Krétě. Podobná technika výdech a nádech dělám, funguje mi perfektní.
V třetí noc mi objevilo bolesti. Šíleně mi bolelo zuby. Nedovolila bych jít v noci k zubní doktoři v Krěté. Převalovala jsem kvůli bolesti a aplikovala jsem Alpu francovku na zuby. Snažila jsem uklidnit a usnout. Najednou mi napadlo že bych šla meditovat na balkoně. Nejprve jsem mluvila afirmace a modlitbu. Měla jsem chuť k meditování. Zhluboka jsem dýchala čerstvou vzduchu po moři a pronikla skrz bolestivé zuby. Představila jsem při výdechu že laskavý čerstvý vzduch objímal s bolestivé energie a doprovodil jí ke Lásky a Světla. Bolestivé energie rozpustilo na Laskavé energie. Meditace trvalo hodinu. Pak bolest odešel pryč. Sledovala jsem sebe na celou dovolenu, cítím super. Děkuju sebe a Bohu :-)

Zdroj: www.bofi.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář