Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co nám škodí

20. 3. 2009
 

Běžná přefiltrovaná voda byla rozdělena do 2 nádob. Jedna byla převařena na sporáku, druhá v mikrovlnné troubě. Poté byly tyto vody využívány k zalévání rostlin. Sami si můžete doma ověřit.

 
 
 
 
 

Většina lidí kupuje máslo. Hmm, vlastně ne, máslo je dnes drahé. Tak tedy margarín. Zkusme tedy margarín.

Umísti krabičku s margarínem na stinné místo (např. do garáže). Během několika dnů lze zpozorovat zajímavé věci:

*u margarínu se nedrží hmyz

*margarín nehnije ani nesmrdí

Margarín je na molekulární úrovni prakticky umělá hmota. Zkus si roztavit talířek Tupperware a namazat ním chleba...

Margarín byl původně vyroben jako krmivo pro krocany. Po nevysvětlitelných úhynech chtěli lidé, kteří investovali do jeho vývoje, své prostředky zpět. Tak původně bílou substanci dobarvili, ochutili a začali prodávat jako náhradu másla. Bingo.

Dle Harvard Medical Study se u žen konzumací margarínu zvyšuje četnost kardiovaskulárních onemocnění o 53%. Riziko nádorových onemocnění se konzumací másla snižuje 5x.

Lze učinit dva závěry:

1. jíst máslo

2. litovat malou odolnost krocana

 


 

 

Co takhle si sám ověřit, jestli mobil škodí zdraví?

Realizace je jednoduchá:

 

*umísti syrové vajíčko do porcelánového stojánku

*na jeho protější strany dej dva mobilní telefony

*zavolej z jednoho telefonu na druhý a zůstaň na lince

*během prvních 15 minut se nic neděje

*po 25 minutách je skořápka vajíčka horká

*po 40 minutách se bílek uvaří, je pevný

*po 65 minutách je i žloutek plně uvařen

Na závěr připomenu, že renomované vědecké kapacity se věnovaly zkoumání škodlivosti mobilních telefonů. Byly vynaloženy milióny dolarů s výsledkem, že nelze vědecky potvrdit vliv mobilních telefonů na zdraví člověka.

Převzato z web www.osud.cz ; www.bofi.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář