Co nám škodí
Běžná přefiltrovaná voda byla rozdělena do 2 nádob. Jedna byla převařena na sporáku, druhá v mikrovlnné troubě. Poté byly tyto vody využívány k zalévání rostlin. Sami si můžete doma ověřit.
Většina lidí kupuje máslo. Hmm, vlastně ne, máslo je dnes drahé. Tak tedy margarín. Zkusme tedy margarín.
Umísti krabičku s margarínem na stinné místo (např. do garáže). Během několika dnů lze zpozorovat zajímavé věci:
*u margarínu se nedrží hmyz
*margarín nehnije ani nesmrdí
Margarín je na molekulární úrovni prakticky umělá hmota. Zkus si roztavit talířek Tupperware a namazat ním chleba...
Margarín byl původně vyroben jako krmivo pro krocany. Po nevysvětlitelných úhynech chtěli lidé, kteří investovali do jeho vývoje, své prostředky zpět. Tak původně bílou substanci dobarvili, ochutili a začali prodávat jako náhradu másla. Bingo.
Dle Harvard Medical Study se u žen konzumací margarínu zvyšuje četnost kardiovaskulárních onemocnění o 53%. Riziko nádorových onemocnění se konzumací másla snižuje 5x.
Lze učinit dva závěry:
1. jíst máslo
2. litovat malou odolnost krocana
Co takhle si sám ověřit, jestli mobil škodí zdraví?
Realizace je jednoduchá:
*umísti syrové vajíčko do porcelánového stojánku
*na jeho protější strany dej dva mobilní telefony
*zavolej z jednoho telefonu na druhý a zůstaň na lince
*během prvních 15 minut se nic neděje
*po 25 minutách je skořápka vajíčka horká
*po 40 minutách se bílek uvaří, je pevný
*po 65 minutách je i žloutek plně uvařen
Na závěr připomenu, že renomované vědecké kapacity se věnovaly zkoumání škodlivosti mobilních telefonů. Byly vynaloženy milióny dolarů s výsledkem, že nelze vědecky potvrdit vliv mobilních telefonů na zdraví člověka.
Převzato z web www.osud.cz ; www.bofi.cz