Jdi na obsah Jdi na menu
 


O lidech v době Lemurie

26. 3. 2009

 Hlavní charakteristikou lidí z MU (pracivilizace Lemurie) bylo vysoce rozvinuté vnitřní vnímání. Celá společnost měla krásnou duchovní horlivost velmi se lišící od naší materialistické kultury. Mohli kontrolovat svoji osobní zkušenost času a uměli komunikovat telepaticky na velké vzdálenosti. Byli schopni dosáhnout stupňů vědomí a dimenzí, které jen nekteří dnes začínají dosahovat. Meditací a zmenšením zájmu o materialní věci můžeme rozšířit naši mysl a získat některé schopnosti Lemuřanů.

 

   Lemuřané měli třetí oko, které trochu vyčnívalo ze středu jejich čela. Třeti oko jim umožňovalo vnímat to, co unikalo jejich ostatním smyslům. Dokud používali tento užitečný orgán mohl obohatit jejich životy, ale jak postupně přestávali třetí oko využívat, jeho síla se pomalu snižovala a nakonec téměř zmizela.

   Když se soustřeďovali na používání všech šesti smyslů, lidé z MU vnímali něco navíc. Když se třeba soustředili na strom, viděli jeho velikost a barvu, ale též ho vnímali jako živou bytost a jeho nehmotný vztah k prostředí, přírodě a celému kosmu. V důsledku jejich širokých znalostí si byli vědomi světa ze čtvrté dimenze (to ostatní za 3D závojem), a tento duchovní aspekt života měl pro ně základní důležitost. Přes meditaci a koncentraci na duchovno věřili v reinkarnaci a že jsme všichni paprskem světla, který nevyhnutelně opustí fyzické tělo. Vědomí, že existuje život po životě bylo umocněno jejich blízkým kontaktem se svými předky v jiném světě.... "

 

lemuan_400

 

 

Překlad z www.kryon.com a poznámky Satu www.cestydusi.cz/galerie.php Satu

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář