Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hanka: Můj život s Draky

17. 12. 2009

Miluji draky, celý tento život mne provázejí jsou se mnou spojení a skrze mne a já spolu s nimi vzestupujeme a ladíme se do Lásky.

Milovala jsem od malička mořské koníky, jsou to malí nádherní jemní něžní mořští draci. Tolik mně blízcí. Cítím z nich něhu a lásku a dojímá mne vše co se jich týká. Už jen když vidím siluetu podobnou jejich tělu, tak to ve mně vyvolává pocity něžnosti.

Draci zobrazovaní v čínských malbách mne též přitahovali. Tzv šťastní draci :) Líbilo se mi, že Číňané považují draky za krásné bytosti přinášející štěstí. Vadili mi pohádky o pronceznách, které chce sežrat drak a vadily my skazky o hrůzách s tím spojených. Velmi se mne to dotýkalo.
Dnes už vím, že jsem byla inkarnovaná v drakovi, v době dračích válek. Hrůzy se přenášejí. No, je nás tu, kdo prožili dračí inkarnaci, hodně, jinak by nebyly tak silné paměti těchto pohádek v Evropě :)

Též mne vždy fascinovaly podoby draků v architektuře, na fasádách domů, na různých předmětech, nohy laviček v parku....velmi silné připomínky dračí společnosti :))) Kde se asi berou? Myslím, že je to dračí přítomnost s námi, v nás.

Jak napsala Samael, cítím stejně. Dračí přítomnost ve mně způsobovala vždy tu velkou sílu, která se postavila na odpor, když cokoli neladilo s láskou a mým vnímáním světa.
Ta síla, kterou nese indigo bytost na Zemi. Nešlo to zlomit, nešlo to přesvědčit, uplatit, obejít, tak silná je ochrana draků v nás.

Díky jedné inkarnaci Budhy, jsem si rozpomněla a začala s draky vědomě spolupracovat. Miluji je a spolupráce probíhá v naší vzájemné lásce.

je to velmi krásné souznění, je to nádherné partnerství. Požádám o pomoc a spolupráci a draci , kteří vnímají stejné vibrace jako já, tak souzní s tímto mým přáním a jdou do toho. Přletí v mžiku ke mně obejmeme se velmi se spolu radujeme, lítáme spolu kam se nám líbí. A též pracujeme, právě formou nadšené hry a zábavy. Ať pracujeme na čemkoli, je v nás velká touha po zábavě a nadšení ze společně prožívaného dobrodružství :) Jupííí je to úžasná jízda :))))
Když požádám o čistění nějaké struktury, tak si užijí svůj radostný tanec vesmírem a vyčistí svou silou vše, co potřeba.

Tak jak spolupracuji s draky v naprosto svobodném partnerství, tak chci spolupracovat i s lidmi.

Vím, že draci jsou nádherné bytosti, též plné lásky jako my lidé. Též ji mají mnohdy schovanou uvnitř a velmi rádi ji otevírají.

Poslední leta jsem začala potkávat draky inkarnované v lidském těle. Jsou stejně nádherní. Muži i ženy. Někteří to o sobě ví a někteří ne. Někteří mají v sobě plno strachu a nedůvěry a jiní zase bojovou pozici. Miluji je všechny.

a Děkuji jim

Je s nimi svět krásnější a zábavnější :)))

s Láskou Hanka

Autor: Hanka

Zdroj: http://vysehradmagic.ning.com

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář