Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hanka: Jednorožci ve mně

2. 1. 2010

Přijala jsem do svého života naplno Jednorožce.Obrazek

Vstoupili do mé aury na mé požádání a vedou mé myšlenky i činy.

Vždy jsem je obdivovala, vždy mne přitahovali.
Celá léta se mi hlásili a já sbírala všemožné zmínky o nich. Kupovala jsem hnihy, kde byli třeba na jednom obrázku, hledala po výstavách jejich podobu, jakou námahu jsem vložila abych alespoň vyfotila obrázek tapiserie s jednorožcem :)))

A to jsem vůbec nevěděla co s tím. prostě mi dáívali o sobě celý život vědět. Byli se mnou a já je milovala. Nevím, jestli jsem je brala jako skutečné, neumím to z dnešního pohledu přesně popsat. Věděla jsem, že jsou , že jsou symbolem a nesou něco co toužím znám. Ve snách jsem s nimi pobývala, hladila je a hřála se v jejich záři. Byla jsem s nimi šťastná.

Když jsem si je začala uvědomovat, začala chápat co jejich roh znamená...že je to záře z čelní čakry, tak se začali víc a víc přibližovat.
Někteří na sebe vzali nelehký úkol a zrodili se přímo do hmoty Země. Mnohdy to nemají lehké. Pokud však umí lidé kolem nich nacítit jejich lásku, začne tryskat na všechno kolem. Jejich záře se rozleje a pohltí všechny co jsou blízko.

Ti co zůstali ve své jemnohmotné formě jsou s námi stále. Vedou nás po cestě Duše, vedou a pomáhají tam, kde jsme si dali velký úkol.

Přijala jsem je do své aury, jsme spojeni, jsme Jedno. Jsme šťastni a je nám nádherně.


s Láskou Hanka

Zdroj: vysehradmagic.ning.com

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář