Jdi na obsah Jdi na menu
 


Celestýnské bílé bytosti – Vstup Bílých velryb a Bílých slonů

24. 7. 2013

Přinášíme vám zesílení kosmických vibrací Stvořitele, omýváme vás světlem vašeho nejčistšího božství a duchovní velkoleposti. Jsme Celestýnské Bílé bytosti, spolutvůrci Země a ti, kteří přinášejí Stvořitelův proces vzestupu. Naše energie jsou napojeny na všechny aspekty univerza a Stvořitele; otevíráme svá srdce, abychom mohli podpořit expanzi Stvořitele tím, že povzbudíme hlubší probuzení v každém Stvořitelově semínku. Vykoupejte se v kosmických vibracích Stvořitele a dovolte svému božskému bytí, aby se rozvinulo v nových formách a novými směry, než jaké jste doposud zažili. Jsme tu, abychom vás milovali a podporovali vás svými energiemi, takže se budete moci rozvzpomenout na všechny aspekty Stvořitele, ke kterým jste byli vedeni, abyste se jimi stali v minulosti a které jste si vybrali v současnosti.

 

Naše dnešní poselství pluje do vaší reality a na vaši cestu na vlnách radosti a blaženosti, neboť se mezi vnitřními rovinami a Zemí vytvořilo krásné znovunapojení a sjednocení, které i nadále bude budovat mosty jednoty mezi Zemí a vnitřními rovinami. Vibrací našeho bytí je blaženost, vzniká, když se všechny aspekty Stvořitele sjednotí v božské harmonii, která spočívá v posvátné jednotě a v tomto okamžiku může vzniknout jedině blaženost, jako posvátná extatická oslava Stvořitele. Skutečnost, že naše poselství připlouvá na vlnách blaženosti, symbolizuje jeho vysokovibrační obsah.

Při dalších přípravách manifestace Věku lásky na Zemi se ve vaší duši i vaší realitě spojila a vrátila na Zem vědomí dvou energií z celestýnských úrovní Stvořitelova vesmíru. Neboť jak jste vstoupili do roku 2013, mnoho ze starých energií, pohledů a vědomí odpadlo a umožnilo vstoupit novým bytostem vyšších vibrací, aby podpořily lidstvo. Vibrace Země významně vzrostly a to umožňuje, aby se v následujících letech plně vrátily na Zemi mnohé vysokovibrační energie a vědomí. Uvidíme také, že jsou některé energie a vědomí Stvořitele vtělené do lidí, ale zejména zvířata je znovu ukotví, aby mohly být vneseny v jejich tělech veškeré aspekty Stvořitele a celistvé vědomí, jež podpoří momentální mocný proces vzestupu.

Vědomí Bílých velryb a Bílých slonů již mnozí viděli na vnitřních rovinách a vrací se i na Zemi. Jedou na vlně radosti a blaženosti, jakoby byly magneticky přitahovány, aby se sjednotily se Zemí a vědomím lidstva. V budoucnosti budete moci vidět mnohá zvířata, která se na Zemi narodí s čistou bílou vibrací, dokonce s čistou bílou fyzickou barvou; přinesou Kristovu energii nejčistší vibrace, jaká kdy byla na Zemi zažita. Je obrovsky léčivá právě pro Kristovo vědomí, které je ukotveno v aspektech království zvířat tak velice intenzivně, protože symbolizuje, že zvířecí instinkty lidstva se čistí, jak každý člověk přijímá své projevené posvátné já. Tyto bytosti přinášejí mocné Kristovy a celestýnské kódy, které jsou ukotvovány do rodícího se vědomí lidstva, aby spustily božské energetické znovuzrození ve všech, ale také podpořily bytosti s jemnými vibracemi, které se v současné době rodí ve fyzické či částečně fyzické formě. Neboť není nic fyzičtějšího, než to, co se jednou zrodilo na Zemi.

Když vidíte pozemské velryby a slony, vědomí Bílých velryb a Bílých slonů přináší doplnění jejich duším, ale také slouží jako symbol síly lásky, která nyní proudí z celestýnských úrovní a probouzí nové chápání kosmického tvoření a boží energie srdeční čakry Stvořitele. Bílé velryby a Bílí sloni přinášejí kódy univerza a nástroje pro další dešifrování Stvořitelova vesmíru, aby všichni mohli získat větší citlivost pro to, co je mimo Zemi. Mají také vědomí a pochopení pro to, jak pomoci přinést léčení pro Zemi, aby se osvobodila od vzorců utrpení a bolesti, na které se stále ještě zaměřuje. Tyto bytosti přinášejí, jako to budou dělat i jiní, příležitost k obnově, léčení a dalšímu probouzení Země, Matky Země a všech duší, které ji obývají. Bílé velryby a Bílí sloni symbolizují boží lásku a nejvyšší duchovní vědění, protože nesou mnohá energetická semínka z jiných hvězd, planet a civilizací, aby byla zaseta do energetické stavby Země a docházelo ke sjednocování Země s ostatními Stvořitelovými civilizacemi. Přinášejí mnohým, kteří jsou otevření, vnímaví a ochotní přijmout jejich vědomí, důležitá poselství týkající se posunů na vnitřních rovinách a dimenzích a jak přinést léčení všem aspektům Země.

Protože plují na vlnách radosti a blaženosti, pohybují se Bílé velryby vlnami se silou, živostí i jemností, Bílí sloni “uhánějí” vlnami v souznění s Bílými velrybami a ukazují vám sílu, která sídlí ve vašem vlastním bytí, a jednotu lásky, kterou lze vytvořit. Symbolizují, že léčení zvítězí jak ve vodě, tak na povrchu Země, stejně tak jako ve vodě vašeho těla i ve vědomí vaší fyzické formy. Jejich energie se nejprve začlení do vod Země, neboť zde je začlenění jednodušší; to je možná důvodem, proč se mnozí z vás cítí být v této době přitahováni k vodě nebo chtějí pomáhat při jejím čištění, aby se mohli vykoupat v tomto novém vědomí, lásce a vibracích.

Bílé velryby a Bílí sloni, jejichž duch či vědomí proudí na Zemi, si přejí vyléčit a navrátit sílu pozemským slonům a velrybám, aby všechen zmatek, žal a utrpení minulosti mohly být rozpuštěny a umožnit, aby úcta k posvátným vibracím a projevům Stvořitele povstala ze srdcí po celé Zemi.

V meditaci, když zhluboka dýcháte, můžete zavolat Bílé velryby a Bílé slony ukotvené ve vlně radosti a blaženosti, aby se spojili s vaší vlastní energií a vy tak mohli zažít světlo a moudrost, kterou přinášejí prostřednictvím své láskyplné přítomnosti a podpory. Možná budete chtít použít tuto invokaci, až vstoupíte do stavu meditace:

“Moji milovaní průvodci, andělé a bytosti světla, které mě láskyplně podporujete a chráníte na této cestě, volám vás, abyste dohlíželi na mé propojení a zajistili po celý čas mou ochranu.

Milované Celestýnské Bílé bytosti, volám vás, abyste mi pomohli a podpořili mě v zakoušení světla a omývání se v něm i v lásce a vědomí Bílých velryb a Bílých slonů celestýnské úrovně. Prosím zajistěte, aby mi byla poskytnuta veškerá potřebná moudrost a vědomí a veďte mě tak, abych mohl být k službám těmto krásným bytostem a stvořením světla. Protože se nacházím ve světle své duše, propojen a zaměřen na lásku své srdeční čakry, volám vás, Celestýnské Bílé velryby a Bílé slony, kteří jedete na vlně radosti a blaženosti, vstupte do mého vědomí a obklopte mě svým posvátným světlem. Dovolte mi zakusit vaše posvátné vibrace a vykoupat se v nich, zatímco se mnou sdílíte čisté Kristovo vědomí, které nesete. Pomozte mi vyléčit pozůstatky mých vlastních zvířecích instinktů a ukotvěte jakékoli celestýnské kódy, jež jsou zapotřebí. Proveďte mě rolí, kterou mohu sehrát v podpoře léčení Země, vodstva, mého vlastního bytí, lidstva a pozemských velryb a slonů. Prosím, přineste mi své vědomí, lásku, inspirované myšlenky, léčení, probuzení a nové kódy. Jsem připraven vás všechny přijmout v té nejčistší vibraci lásky ve svém srdci. Děkuji vám.”

Dovolte si sedět v klidu a nic neočekávat a jen se soustřeďte na vdechování energie, která vás obklopuje, do celého svého bytí. Toto je pro Zemi velmi krásný a posvátný čas, kdy Bílé velryby a Bílí sloni celestýnské úrovně proplétají své energie s vibracemi země a přinášejí s vaší pomocí boží transformaci.

V celestýnském světle

Celestýnské Bílé bytosti

© Natalie Glasson, www.omna.org

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Hanka B. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář