Jdi na obsah Jdi na menu
 


Virtue Doreen: Křišťálové děti

28. 7. 2011

Křišťálové děti - nová, čistá generace indigových dětí - jsou nádherné zevnitř i vně - jediný pohled do jejich očí prozradí Boží lásku a moudrost. Jejich aura je jasná, zářivá a opalizující - zdá se, jakoby z nich vycházelo světlo! Mluví o svých minulých životech, vzdálených galaxiích a zasvěceně hovoří o míru a lásce.

Kouzelné duchovní děti Křišťálové děti i v domácnostech bez náboženského přesvědčeni nebo duchovního zaměření mluví o hlubokých, esoterických tématech. Někdy se dozví o Bohu, modlitbě, andělech, obřadech a jiném od svých rodičů. Ale velmi často křišťáloví vlastní vrozené povědomí o duchovnu. Jsou to malí filozofové, vysocí kněží a kněžky. Zkrátka, jsou naladění na Boha. Také si toto poznání přinášejí ze svých minulých životů. Měsíční energie Křišťálově děti jsou silně propojeny s energií země, přírody, Měsíce a hvězd. Jako starověcí Druidové, Babyloňané a Egypťané, jsou fascinováni hvězdnou oblohou a úplňkem. Možná jejich velká citlivost způsobuje, že si přesně uvědomují mocné léčivé vlivy měsíce. Mnoho křišťálových dětí vidí měsíc a hvězdy ještě před tím, než se zviditelní zraku dospělých. Velcí milovníci přírody Se svým otevřeným srdcem a slunečnou povahou není divu, že křišťálové děti raději tráví čas venku se zvířaty, rostlinami a čerstvým vzduchem.

Křišťáloví upřednostňují přirozenou krásu před umělou. Například se rádi svlékají z oblečení, kopou do hlíny a zkoumají mravenčí kolonie. Křišťálové děti nacházejí krásu v drobných detailech a sedí ohromeně po dlouhé minuty a jen zírají na rostliny, jak se pohupují ve větru. Křišťáloví a kameny Není divu, že křišťálové děti jsou fascinovány krystaly a kameny. Jsou velmi vnímavé k životní energii. Tyto děti vědí, že království minerálů je stejně tak živé jako jiná Boží království. Pro křišťálové dítě si zaslouží nádherný kamenný útvar stejnou pozornost a náklonnost jako člověk nebo zvíře. Všechno jsou to žijící Božské bytosti v očích křišťálových děti.

Výňatek z knihy Virtue Doreen, Ph.D. - Křišťálové děti, Fontána 2008

Poslal: Sanny (Lubomír Stejskal)

Zdroj: gnosis9.net

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

DĚDA OTEC.

Klimeš,23. 4. 2012 20:44

Dobrý den.
Mynulý týden jsem byl na hřišti se svou vnučkou a jedna paní po delším sledováním malé Lindy/má 21.měsíců./prohlásila ŽE MALÁ JE KŘIŠTÁLOVÉ DÍTĚ.Po přečtení názorů na toto téma jsem fascinován jelokož vše se shoduje.Jsem ateista,ale tohle mne velmi ovlivnuje v pohledu na okolní svět.Linda žije snámi maminka ji opustila,je nám s babičkou přes 55.let a máme obavy že čas nezastavíme a v této době že to později bude velmi těžté.Nyní mám pocit že díky tomuto daru to zvládnem.Pokud máte pro mne radu rád si ji přečtu.
Děkuji Jindra.