Jdi na obsah Jdi na menu
 


Od Bofi na téma peníze

26. 5. 2009

Ted pišu když předchvili mi přišlo...
------------------------------------------

Zvířata, rostlina, člověk, voda, kameni,... jsme stejné krásné bytosti… jsme absolutní krásné Boží dětí. :-)
Koukám z mého pohledu že zvířata, rostliny,... dokážou přežít bez "peníze". Nevidím nikdy jak delfíny nosí peníze, koupí něco apod. jak člověk nosí peníze, koupí něco a zaplatí nájem...atd. Přišlo mi že na jiné planetě jiné bytosti taky dá žít bez "peníze".

Převtěluju do těla delfíny že plávám v klid, v absolutní Lásce, nemám nic u sebe, jen zpěvají, skáču, tancuju... objímám a láskám... To je jako taková hračka, tak delfíni nemusím koupit opravdovou hračku - autíčku, rybičky, panenky atd.
Radostně sáma hledám jídla. Tak nemusím koupit jídla. Jídla jsou všude k dispozice v moři. Neustále pohybuju v moři, jsem v krásné zdravé kondici.
Ukazuju další delfíny, co nového věci... co může dělat... Předávám laskavé radosti a krásné zvuky další delfíny a rozšiřuji dál i na dálku. Delfíni nemusím zaplatit za knihu, za semináři, za televize , za telefonu apod.
Matka delfíni spolu s mláďaty... dokud mláďaty nezvládnou v nějaké situaci. Starám stále sáma o sebe, tak nemusím zaplatit za zdravotní pojišťovnu či za něčemu podobného.
Jsem připravená na každé situaci v moři, stále spojím s "nahoře", přežiju dál v každé počasí. Delfíni bydlím všude ve všichni moři, v oceánu,... to je součástí Matku Země, tak delfíni nemusím zaplatit žádný nájem. :-))))
Delfíni plávám prostě teď a tady... a radostně skáču v moři dál... zpěvuju. :-)
Rozhoduju co dělám... v každé situaci.

My jsme krásné bytosti, jsme součástí Milovanou Matku Zemi. :-)

S Láskou BoFi

Díky Bofi! Nádherné...

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář