Jdi na obsah Jdi na menu
 


Celie Fenn: Zápis do deníku Země

22. 5. 2009


Toto je vpravdě báječný okamžik. Cesta Planetárního Vzestupu započala. Kolektivní vědomí lidstva postoupilo do 5. dimenze, znovu jsme se spojili s Královstvími živlů a přírody a otevřeli jsme se vůči Kosmickému srdci a proudu Diamantového světla. Země se znovu pohybuje ke Světlu skrze nově aktivované portály Vzestupu. Energie Diamantového Světla proudí ze srdce Kosmu a k Zemi prostřednictvím portálů, všechno vnímá tu lásku a záři...

A radost.....

Stále ještě jsem zde v brazilském Rio de Janeiru. Dnes večer jsem se připojila ke Společenství za Spojení srdcí v obřadu na oslavu Vzestupu Mistra St. Germaina. Tato komunita je umístěna na úpatí Corcovada, přímo pod postavou Krista Vykupitele, jež stojí na stráží nad Rio de Janeirem a je místem Vzestupového portálu Ria.

Energie byla skvělá a plná radosti. Společně jsme oslavili Radost z Vzestupu do Světla, a pracovala s námi a energií Vzestupového portálu skupina asi 100 lidí, aby podpořila postup planety do Světla.

A tak tedy, se vší tou prací s novými energiemi zde v Riu, bude květnový channeling AA Michaela zveřejněn na webu nejspíš zítra. Poté ještě pár dní v Rio de janeiru a dále do Buenos Aires v Arentině a do Uruguaye, kde máme naplánovánu práci s novými energiemi a kotvením Diamantového Světla Nové Země.

15. května: Stáváme se diamantovým zrcadlem... a dva důvody, proč jsem ráda, že jsem se učila španělsky:

.... Můj pobyt v Jižní Americe se chýlí ke konci. Bylo to silné období, kdy planetu zaplavovaly nové energie a byly zvláště silné zde v Latinské Americe, neboť se na prastarých územích Mayů, Aztéků a Inků začínají hýbat energie probuzení. Byla jsem vedena, abych nazvala práci pro tento rok “Harmonií Jednoho“ a vskutku jsme dosud pracovali s těmi nejčistšími a nejzářivějšími energiemi Diamantového Světla. Ale samozřejmě, jakmile vstoupí energie takto silná, tíhne k odhalování a osvícení všeho, co není světlem. Takže jsem občas měla pocit, že v této době prožívám “disharmonii mnoha“.

Ano, zatímco dovolujeme tomuto Diamantovému Světlu vstoupit do našich Světelných těl a přeměnit nás v kosmické Světelné bytosti, stáváme se silnými zrcadly nebo reflektory bílého Světla Zdroje. Vše kolem nás je ozářeno, a je to vyjasněno a vysvětleno. Ne, není to příjemné. Konfrontace s vlastními iluzemi a sebeklamem může být velmi bolestným procesem, dokonce pro ty z nás, kteří jsme “na sobě pracovali“ celé roky. Musíme se nyní vypořádat s úplně posledními známkami iluze, jež nám brání stát se Mistry Světla a plně se probudit do svého Kosmického Já coby spolustvořitelé pracující s Duchem na zrodu Nové Země.

Můžeme tedy v současné době mít pocit, že vstupujeme ve svém životě do rozsáhlého chaosu. Ale je to pouhé ozáření Diamantovým Světlem. Vše se vyjasňuje, budete vedeni tak, abyste činili volby, které vás povedou k intenzivnímu a hlubokému míru a harmonii. Během naší práce v Brazílii, Argentině a Uruguayi jsme vyvinuli postup skupinové meditace, zvané “Cesta Diamantového světla“, v níž jsou lidé vedeni k nalezení hlubokého vnitřního míru a znovuzrození skrze skupinové sdílení Diamantového světla. Dar Diamantového světla spočívá v tom, že vás provede chaosem k intenzivnímu klidu a harmonii Vyšších dimenzí vědomí.

Toto je vskutku ona chvíle těsně před rozbřeskem... a Světlo sílí každým okamžikem.

Tak, nyní k těm dvěma důvodům, proč jsem ráda, že jsem se učila španělsky. Nuže, samozřejmě to bylo hlavně proto, že jsem byla schopna porozumět, co se děje při mé práci v Jižní Americe. Nicméně nikdy nepomyslíte na situace, kdy to může být skutečně nezbytné. Při mém pobytu zde v Buenos Aires se mi podařilo si zapíchnout do krku rybí kost a musela jsem si ji nechat odstranit v anestezi na klinice. Já jsem se k nemocnici nepřiblížila již nejméně 15 let, a tím spíše k takové, kde se mluví jazykem, jenž mi je cizí. Jela se mnou dobrá přítelkyně a všechno přeložila a cestovní pojištění zakrylo náklady, ale když vás vezou na operační sál a jste tam jen vy a anesteziolog a lékař, kteří mluví jen španělsky...! A jistě, já, která jsem se potřebovala ujistit, že vědí, že jsem tam kvůli “espina en la garganta“ (kosti v krku) a ne kvůli operaci slepého střeva nebo čehokoliv jiného! Na každý pád, byli na mne moc hodní a vše se podařilo, a byla jsem doma tentýž den.

A dalším důvodem pro radost, že rozumím španělsky je skvělý film, jenž mi tady v Argentině kdosi věnoval. Byl natočen v Mexiku a jmenuje se “Creer es Crear“, tedy “Věřit znamená tvořit“. Já dávám přednost překladu “Tvoříme záměrem“. Film je o příchodu lidstva na úroveň Kosmického vědomí, s asistencí Mayů a Kristovského vědomí. Je to tak krásný a něžný film, jeho energie je čirá a zářivá a propojuje diváka s vynořujícími se energiemi probuzení Nové Země v Mexiku a Latinské Americe. Pokud vím,je v tomto stádiu k dispozici jen ve španělštině. Věřím, že také existuje odpovídající webová stránka, tak zkusím najít tuto informaci pro ty, kteří taktéž mluví španělsky a rádi by získali více informací. (Ok, někdo mi právě poslal web adresu a je tam i informace v angličtině: www.creerescrear.com )

© 2009-10 Celia Fenn and Starchild Global
http://www.starchildglobal.com/

(pro www.reiki-centrumpraha.cz přeložila Lucka K.)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář