Jdi na obsah Jdi na menu
 


Celia Fenn: Vstupujeme hlouběji do prostoru Srdce...

3. 5. 2009

Píši tento zápis z města Curitiba v Brazílii, v domově naší brazilské organizátorky, Angely. Minulý týden jsme strávili u vodopádů Iguazu. Uskutečnili jsme první z našich akcí, a musím říci, že být na tak silném a energeticky aktivním místě Planety byl pro všechny z nás ohromný zážitek. Během času Velikonoc přišla spousta nových informací a já se v tomto zápisu o některé z nich s vámi podělím. Nejprve tu však jsou fotografie z naší návštěvy “Lar dos Anjos“. To znamená “Domova andělů“, a je domovem pro opuštěné a HIV pozitivní děti ve Foz do Iguacu, jenž jsme “adoptovali“ jako součást projektu Dětské nadace Starchildu v Brazílii. (fotografie na http://www.starchildglobal.com/)

Takže po návštěvě... shromáždění ve Foz, a poté návštěva v Cataratas do Iguacu u vodopádů pro zážitek síly a energie zemského základního vodního “víru“. Tentokrát jsme byli schopni se spojit s Novými kódy přicházejícími přímo z Centra Galaxie, neboť tento “Vír“ je branou přímo k Srdci Galaxie. Od tohoto okamžiku Planeta Země přijímá z Tvůrčího Srdce Nové kódy pro vedení evoluce Země a všech, kdo na ní žijí. O Velikonocích 2009 jsme obdrželi první z nových informačních kódů pro nový cyklus r. 2009. Tyto energie se v průběhu roku zintensivní a dosáhnou vrcholu během pozdního července a časného srpna, v době Lví brány.

Tyto nové kódy či pokyny jsou dalším vývojem po velkém Znovuspojení s Přírodou a Přírodním světem, které jsme právě zažili při Rovnodennosti. V důsledku tohoto spojení my jako kolektiv Lidských andělů otevíráme - či znovu otevíráme - velmi starý a současně úplně nový prostor ve svých Srdcích. Je to prostor, jenž udržuje naše propojení s Přírodou a Proudem přírody na Kolektivní úrovni. V minulosti jsme byli od Přírody odpojeni a toto místo v našem Kolektivním Srdci se naplnilo Strachem a Temnotou. Jedná se o velmi starou energii, energii velice zakořeněnou v našem Kolektivním planetárním Srdci, plnou úzkosti a stresu a Kolektivních traumat bojů Lidstva s Přírodou a Přírodními silami poté, co došlo ke ztrátě spojení s Přírodou.

Toto zahrnuje i naši sexuální energii, neboť sexuální energie je jednou z nejsilnějších sil “přírody“, jež v sobě neseme. Ti prastaří, naši předci, tuto energii ctili a dali jí archetypální výraz prostřednictvím “bohů“ a “bohyní“ jako Pan, Astarte (Ištar), Isis a Osiris, a mnoha dalších v pantheonu Přírody. Nicméně, jakmile jsme se odpojili, odmítli jsme tyto “boží síly“ v nás samotných, a tak nás začaly naplňovat strach a úzkost, jakmile jsme v sobě pocítili jejich mocné a tvůrčí síly. Začali jsme si tedy sexuální energii spojovat s velmi temnou a pokřivenou silou, jež byla potlačením a deformací přirozeného toku sexuální a tvůrčí síly z Božího Srdce, a že to bylo zamýšleno jako požehnání a radost pro Lidstvo. Svůj strach z těchto sil jsme vyjádřili ve společenských a náboženských omezeních, která umocnila naše odpojení od toho, kým jsme, a posílila náš strach z toho, kým jsme. Tudíž se učíme ctít Přírodní síly v sobě a vyjadřovat je s láskou a beze strachu.

Nyní, kdy se v našich Srdcích otevírá nový prostor, jenž máme zažít při opětovném spojování s Přírodou a jejími silami, musíme vyčistit ty staré a temné energie a dovolit naší Srdeční čakře plné propojení s energiemi naší Základní a Křížové čakry. Při cestě tímto procesem můžeme očekávat, že budeme muset čelit těmto starým energiím v sobě, abychom je propustili a plně se spojili s “přírodou“ v nás samotných a skrze svá srdce. Tímto se dostaneme za hranice strachu a vyléčíme a uvedeme do rovnováhy proud své sexuální energie. Znovu se naučíme ze srdce a v souladu s Přírodou vyjádřit svou sexuální energii. Jde o velké a mocné léčení a vyvážení energie Lidského kolektivu.

U Iguazu jsme se my - jako skupina - dozvěděli od Ducha, že vstupujeme do stále větší hloubi našich Srdcí, učíme se spolu s hlubokými a silnými silami naší sexuální a tvůrčí energie vyjádřit Lásku. Zjistíme, že sexuální energie není určena pouze či v první řadě k rozmnožování, ale že je “ohněm“, jenž je využíván k vytvoření hluboké lásky a intimity z úrovně Srdce, a to se všemi, s nimiž se na úrovni Srdce setkáte a seznámíte. Jedná se o to, co AA Michael nazývá “Andělský oheň“, jenž sestupuje z vyšších sfér a je pohonem pro tvůrčí a obnovující síly Přírody. Otevřeme-li se toku Andělských ohňů skrze Přírodu, jsme v rámci širšího toku Přírody trvale transformováni, obnovováni a znovu se rodíme.

To znamená, že při svém postupu do energií Nové Země se naučíme tvořit hlubší a důvěrnější a silnější přátelství prostřednictvím sdílení Andělského ohně v našich srdcích. Uvidíme onen Svatý oheň hořet ve všech věcech, a skutečně pocítíme, že Všechny Věci jsou Posvátné a že všechny věci jsou naplněny ohnivým vyzařování Zdroje.

Ale v této době, kdy s tímto zahajovacím procesem začínáme, můžeme shledat, že se nejprve setkáváme se zmatkem a strachem Přírody a Přírodních sil, jež jsme po tolik životů potlačovali. Může se to projevit jako podivné a absurdní sny, často sexuální či násilné povahy. Vězte, že je musíte jen propustit a nechat odejít, aby se mohla stará a ulpívající energie rozpustit a udělat místo mocnému Andělskému ohni, neboť tento vstupuje do prostoru Srdce, jenž byl vždy určen k tomu, aby Andělský oheň a Spojení s přírodou nesl. Není nezbytné se nořit to možných významů těchto snů nebo se zamotávat do rozsáhlého zpracovávání snů a jakýchkoliv úzkostí, které s nimi mohou být spojeny. Jen jim dovolte se uvolnit a nechte je sebou projít, s vědomím, že se tato stará energie stěhuje pryč a bude nahrazena zářnými novými energiemi, jež vám umožní stvořit mocné a důvěrné nové energie Nové Země.

Tak jak budou naše cesty a práce v Brazílii pokračovat, budeme vám přinášet další informace o těchto nových energiích a o tom, jak se objevují v našich životech, aby aktivovaly a zrychlovaly utváření Nové Země.

© 2009-10 Celia Fenn and Starchild Global
http://www.starchildglobal.com/

(pro www.reiki-centrumpraha.cz přeložila Lucka K.)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář