Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco od Bofi

2. 2. 2011

 Porovnání Matička Země - Člověk

 

Představ že Matička Země je živá Bytost, stejně jako my Člověk jsme živé bytosti.

Na Zemi žijeme lidé - probuzené a neprobuzené. Mám soucit že z toho mnoho neprobuzené lidé. Porovnání jako v lidské těla žijí bakterie - probuzené a neprobuzené. Vidíš že stejné jako u lidé – mají růžné povahy. Rozmnožuje neprobuzené bakterie poškozuje něčemu v lidské těla, pak vyvolává nemoci a horečku, tím očistí, odstraní nejen neprobuzené bakterie a uzdraví. Ale aby díky přírodní katastrofy neprobuzené lidé mohli probudit a uvědomit o co jde.

Kdyby mnoho lidé žijeme svou postoji k Dobro i k Lásky, tak Matička Země by byla zdravá a krásná.

Matička Země opravdu nechce odstranit neprobuzené lidé, jen chce aby neprobuzené lidé probudili a něco uvědomili o co jde.

Na Zemi postihuje přírodní katastrofy, klimatické změny, lidské násilí i hádky.

Porovnání že člověk postihuje třesavka, horečku, nemoci, deprese, nervy a stresu.

Uvedu například porovnání:

Na Zemi někde vybuchne sopky – Člověk má silný kašel, tím uvolňuje "neprobuzené" bakterie.

Země třese zemětřesení – Člověk stresuje a třese, při tom hromadí v sobě negace a bakterie, potom najednou uvolňuje pryč.

Lidské hádky i násilí může pro Zemi bolestivé a nepříjemné. – Člověk stěžuje bolesti hlavu i některé části těla, v tom hromadné bakterie se pere.

Klimatické změny do horko – Člověk má horečku.

Těžba ropa - Komáři píchá do lidské kůže a cucají krev od lidí.

Hromadné lidé ve stejné rozsáhlé místo - třeba ve velké husté město - Člověk má rakovinu v některé části těla, protože v tom hromadí husté bakterie.

Neprobuzené lidé kecají stromu, aby mohli vytisknout hloupou letáčku, reklamu, časopisy, hloupou knihu... -Člověk padají vlasy.

Směsný odpad někde na Zemi – Na některé časti kůže jsou akné či jiné kožní nemoci (ekzém) tím těžko vyléčit.

A dalšího podobného…


Velmi podstatná kontrolujeme svou myšlenku a neseme za to odpovědnosti. Celková myšlenka ovlivňujeme vývoje na Matičku Zemi. Matička Země má svou auru – stejné jako my máme svou auru. Spojujeme s aurou Zemi společně protože my žijeme jen v zemské atmosférě – tehdy v zemskou auru. Země je citlivá na reakce myšlenky lidí, pokud na Zemi je někde neprobuzeného, tím necítí dobře… pak časem třese… tehdy zemětřesení aby neprobuzené lidé probudili. Kdyby neprobuzené lidé ještě neprobudili.

 

Strachující lidé nemá v sobě žádné Lásky ani žádné Světla.To je mimo Světlo!!!
 

protože strachující (vědomě i nevědomě) poškodí naši Zemi,

protože odčerpá a tak chybí jí energie.

 

Pamatuješ že Strach je nejhorší "bakterie"

 

Strach ztratí tolik energie které mohli bychom použít

pro Dobro a pro Lásky.

 

 

Když chceš aby naše planeta Země zůstala být zdravá a krásná, tak má nejprve změnit své postoj k Lásky a k Světla.

 

Moje poznámečka:
Moje dětské poselství to bylo že jsem ukázala všichni jak miluju naši planetu Zemi. Cítím nějak silně že Země je živá jako my, protože povrch Zemi může pohybovat stejně jako my jsme živé tak můžeme pohybovat... cítím její srdíčko vyzařuje krásné Lásky a její krásné obejimutí s mnou i se všichni Bytosti. Proč takové cítím... protože naši Matička Země dá nám Život, takže tady žijeme.

Upřímně vysvětlím proč slovo "Matička Země"...no protože naši planeta Země nám dala Život, proto tady dají nám dýchat vzduchem, dají nám pít vodou, dají nám žít na zemi, ...apod. to je porovnání jako Maminka se porodila dětí, to že dala dětí Život, proto maminka nakrmí, chová, hraje a mluví s dětmi...apod. Proto všichni tomu říká že "Matička Země".

 

Takže Velice vděčím Milované Matičce Zemi. 

 

Strach

"Odborné" vysvětlení o strach a ukázka graf psychiky

Žárlivost – je druh strachu, který zvyšuje ulpíváním na určité hodnotě (osobě) a zároveň zvyšuje obavu o její ztrátu. Při tom může objevit negativních emocí nebo deprese nebo hněvu nebo pocitu méněcennosti vyvolaný skutečnou či domnělou ztrátou partnera. 

Fobie - chorobný nutkavý strach předmětného charakteru (např. před malý prostorem, tmou, z lidí, zvířat aj.)

Postoj - myšlenkový stav nebo připravenost osoba reagovat na určité situace určitým způsobem.

Živá bytost něčemu bojí… tomu říká „Strach“. Strach je nejhorší stav psychický. Nedokáže kontrolovat sama sebe a neustále mysli na hrůzné věci, které v pravé čase nic neudělá. Strachující bytost není schopnosti milovat sám sebe. Tím ničí svůj zdraví a svůj život, může někdy přitahovat k sobě něco dalšího ošklivého. Ztratí životní energie které mohla by udělat, co nejlepšího. Strachující bytost je mimo Světlo a mimo Lásky.

Například: Bytost má strach z budoucnosti, pozor: má něco negativního v myšlenkách – má pořád na myslí na děje v budoucnosti, tím nedokáže v sobě vytvořit pozitivního. Protože strachující bytost hodně ztratí zbytečné energie, které mohla udělat pro sebe a pro druhých správného skutku. Strach vyčerpá životní silu.

Některé lidí říká, že raději nechá mít opakovaný strach, protože strach je skvělý jako obranné reakce. Podle mně že strach zneužívá životní energie a tím může poškodit sebe i druhého (nevědomě i vědomě). Raději neovlivnit a nebránit...

Strachující lidi brzdí realizovat co přeje, taky brzdí svoji duchovní vývoje ani nepřevibruje nahoře, proto ztratí životní energie.  

  Kdo má strach (například) z řízení autem, tak raději neřídit autem a taky raději nenutit řídit. Teď důležitě pracovat na sobě, ale může řídit autem alespoň spolu s někým. Kdo chce zbavit strach, hodně důležité že NESNAŽ RYCHLE ZBAVIT ANI POTLAČIT STRACH. Tak musí pracovat na strach, aby postupně v sobě rozpustil pryč.

 Paní umí jezdit autem a už perfektní řídit bez strachu. Ale její pan má strach a pořád jí nepustí jezdit sama autem, že při nehodách by zemřela. Paní upřímně vysvětlí pane že paní nikdy nedělá frajerkou, umí opatrně řídit, ať PAN NEMĚL BY ŽÁDNÝ STRACH NIKDY. Jinak STRACH je nejhorší, co může jí stálo. Nakonec pan už jí nechá, že už jezdit sama autem.


Například: Těhotná žena má strach z porodu, když už jí blíží k porodu.

Má dvě možnosti co při porodu žena má v myšlenkách – buď ona pořád myslí jak bude jí moc bolet při porodu nebo ona nechce abych bolestivě porodila. První možnosti - strachující žena může někdy bolestivěji porodit než nestrachující žena, protože nedokáže kontrolovat sama sebe při porodu. A také druhé možnosti - žena nechce přijímat bolesti, proto žena sama požádá aby porodila císařským řezem, protože neumí přijímat bolesti svých Srdíčkem. Místo toho pak může se stát v jiné situaci, aby uměla přijímat a vyrovnávat. 

Upozorňuju že strachující žena může ovlivňovat psychicky nenarozené dětí. Způsobí na dětí strachu a bolesti. Protože aura žena je spojení s aurou dětí.

Kdo chce porodit bez strach, musí předem konat na předporodní přípravy, například: dechově cvičit proti bolesti a připravit nějakou techniku aby dobře zvládla a přijala bolesti při porodu, tím rychle a skvělé bolesti…    

Zkus zamysli jak prožije v jiné těžké situaci - např. ze ztráty zaměstnání, ze ztráty příbuzné, ze velké zvířaty, ze smrti, z tma, ze zkoušky... apod. 

.....pokračování na: www.bofi.cz

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář