Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vodní had začíná 9.2.2013

7. 2. 2013

V sobotu 9. února 2013 ve 23 hodin vstupujeme do roku vodního Hada. Vodní Had nám přináší zcela nové energie. Jejich potenciál můžeme na své cestě buď plně využít pro své dobro, nebo je můžeme ignorovat a můžeme jít také proti nim. Záleží jen a jen na nás. Tyto energie však tady budou, ať už se rozhodneme jakkoliv. Předchozímu roku vládl Drak, který si létal vysoko nahoře a vše nafukoval. Byl velmi rychlý a vůbec mu nezáleželo na detailech. Had nelétá, ani neoplývá velkou rychlostí, ale zato má rád vše dokonalé. Takže určitě velikou změnou, která nastane v tomto roce, bude zpomalení všeho kolem nás.

Had je velmi hloubavý a tak bude chtít vše, co jsme začali prozkoumávat ze všech stran a hodně o tom přemýšlet. Vše, co jsme tedy rozdělali a nedokončili v roce Draka, budeme muset detailně propracovat a přivést k dokonalosti. Had je velmi inteligentní. Ví, vyzná se a chce si být jistý. Radí nám to tedy letos hodně využívat rozum a náš intelekt, chytrost a životní zkušenost. Pokud sami nevíme a neznáme, je lepší se poradit nebo spojit s někým, kdo ví, zná a pomůže. Had je velmi učenlivý a potřebuje stále něco studovat. Určitě to bude vhodný rok na to, abychom si rozšiřovali naše obzory, doplňovali vzdělání a prohlubovali naše znalosti.

Had je nejnáročnější zvíře zvěrokruhu. Hadi jsou velmi přitažliví. Mají cit na příležitosti, vkusně a příhodně se oblékají a charakteristickými rysy utkví v paměti. Zdá se, že hadi mají šestý smysl, který rozvíjejí k dokonalosti. Pokud tuto dokonalost budeme vyžadovat i my, bude nám také přinášet naplnění. Ale pozor, bude vyžadována i od nás!

Had nás povede i k většímu přemýšlení a přemítání o dalších krocích, což může znamenat naše zpomalení v čemkoliv, co děláme. Kdo zná svůj astrotyp a ví, že je Had, měl by si dát pozor, aby ho to přemýšlení příliš nepohltilo a nestalo se jen přemýšlením pro přemýšlení. Had má sklon k depresím. Na to si dejme pozor všichni. Je trochu složitější doba, spousta lidí tvrdí, že nemá dobrou náladu, a když se k tomu přidají negativní vlastnosti Hada, může být na depresi zaděláno.

Had nesnáší prohry. Takže pokud se nám letos něco nepovede, může to mít velké následky. Je proto lepší se na vše opravdu detailně připravit, abychom případné prohry minimalizovali. Stejně tak konflikty. Raději se jim vyhýbejme a řešme vše komunikací v hezkém prostředí. Had nesnáší hloupost, takže když si nejsme jisti odpovědí, je lepší mlčet než plácnout hloupost. Pro Hada je setkání s blbcem opravdu velmi vyčerpávající. Had, i když to na první pohled tak vůbec nevypadá, je veliký introvert. Povede nás to k tomu, že si budeme hodně věcí řešit sami v sobě. Koneckonců všechny odpovědi stejně máme sami v sobě, tak nám tento rok může pomoci se napojit na naši vnitřní moudrost.

Elementem roku 2013 bude voda, stejně jako v roce 2012. Rozdíl bude pouze v její kvalitě. Tento rok se jedná o hlubokou jinovou vodu. Tato kvalita vody je spjata s moudrostí, což ve spojení s kvalitou Hada, který vše ví, nám může hodně pomoci. Dojde sice ke zpomalení věcí, ale vše by se mělo pomalu pohybovat kupředu. Dále k vodě patří informace. Jedná se hlavně o informace hluboké. Energie přejí tomu, aby se lidé odvraceli od rychlých povrchních informací, ale žádali hloubku, moudrost a pravdivost. Komunikace by měla probíhat na vysoké úrovni. K hluboké vodě patří také strach. Proto se opět na vše dobře připravujme, ať eliminujeme co nejvíce vlastní nejistotu. Tento strach související s energií vody a Hadova nesnášenlivost jakékoliv prohry by nás mohla i zastavit v nějakém našem konání a nemuselo by to pro nás být právě dobré.

Z pohledu zdraví bude letos větší zátěž zejména na psychiku. Toto se týká zejména období května, června, kdy dochází ke kumulaci energií ohně. Pokud jde o energii vody, tak náchylné budou opět ledviny, močový měchýř, kosti, klouby, páteř a to opět v období listopadu, prosince, kdy dochází ke kumulaci energie vody. Obecně se dá říct, že hodně přemýšlení jde na psychiku a přidají-li se oslabené ledviny, mohlo by docházet k velkému vyčerpání organismu. Proto při jakémkoliv náznaku únavy, je vhodné nezapomenout na odpočinek. Samozřejmě velký pozor na již zmíněné deprese.

Zdroj: http://www.cestyksobe.cz/vodni-had-zacina-9.2.2013-ab2085/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář