Jdi na obsah Jdi na menu
 


Americké námořnictvo ničí delfíny a velryby útoky na pozemskou životní frekvenci

23. 8. 2011

Patricia Cori, autorka knihy „Before We Leave You: Messages from the Great Whales and the Dolphin Beings“, v ní uvádí, že pětiletý program sonarového testování, který oznámilo americké námořnictvo, má ničivé účinky, mnohem větší, než uvádějí konvenční analýzy a média. Je odhadováno, že dopadem na životní prostředí tohoto programu bude, že vymře až 13 miliónů mořských zvířat včetně kytovců jako jsou delfíni a velryby.

gog3-1-.jpg

Podle Cori byly kytovci cílem sonarového programu US Navy, ti totiž vykonávají důležitou roli při zacházení s frekvenční vibrací v pozemských oceánech a tudíž i planety samotné. Cori demonstrovala sérii vzorců frekvence mandaly vygenerované ze zvuku, který produkují delfíni a velryby, které sestavil vědec Mark Fister. Podle Cori se tomu říká „hudba delfínů“. Tito kytovci produkují střídavě frekvence, které působí na oceány a zvyšují jejich vibraci. Cori říká, že inteligence je spojena s vyšším vibračním polem, a proto kytovci představují jakousi funkci udržování vyšší inteligence v přirozené ekologii. Účinky sonarového programu US Navy zasahují daleko za hranice toho, co je pouhé testování válečných zbraní, jsou genocidou kytovců a mají snížit vibrační pole Země a zpomalit její vývoj a přechod do vyvinutější dimenze.

Prohlášení Patricie Cori jsou také v souladu s tím, co říká badatelka Rosalind Peterson, která se aktivně věnuje účinkům těchto sonarových programů na kytovce. Říká: Námořnictvo Spojených států zdecimuje milióny mořských savců a ostatního vodního života a to každý rok po dobu platnosti jejich pětiletého programu na základě výzkumu Rozsahu kompletní expanze válečného testování v Atlantiku, Pacifiku a Mexickém zálivu. Národní služba mořského rybolovu (NMFS) již povolila „těžit“ mořské živočichy pro více jak tucet projektů válečného testování a je připravena vydat další povolení na 11,7 miliónů mořských savců (32 separátních druhů) ke zdecimování a to na severu, v Kalifornii, Oregonu a v oblasti Washingtonu v Pacifiku.

Americké ministerstvo obchodu vydalo definici slova „těžit“: pronásledovat, lovit, chytit, zabít nebo sesbírat nebo pokusit se pronásledovat, ulovit, chytit, zabít nebo sesbírat. Povolení NMFS bude mít tedy devastační dopad na mořskou populaci savců po celém světě a toto poslední povolení námořnictva vešlo v platnost v únoru 2010 pro „těžbu“ více než 11,7 miliónů mořských savců, což bude posledním hřebíkem do rakve pro jakékoli zdraví populace mořského života potřebné k přežití. Se stále se zvyšujícími povoleními, vydávanými pro sonarové programy ve více jak 20 oblastech Pacifiku, Mexickém zálivu a v Atlantiku, budou čelit naši mořští savci a ostatní vodní život úplné devastaci. Když na tento seznam přidáte výbuchy bomb, válečné testování všeho druhu a toxické chemikálie, které jsou jak ve vzduchu, tak se používají pod vodou, existuje tu malá šance, že mořský život přežije. Senátoři Spojených států i kongresmeni odmítli pozastavit tyto katastrofální „těžby“ ani nepřijali kongresní slyšení, zatímco předstírali, jak budou přátelští k životnímu prostředí v oceánech ve svých předvolebních projevech.

V roce 2004 podepsala Bushova administrativa zákon o životním prostředí s přihlédnutím na námořnictvo. A pak v roce 2008 podepsal prezident Bush prezidentskou doložku, dovolující námořnictvu výjimku ze zákona o životním prostředí, která ochraňuje ohrožené a téměř vyhubené druhy. Severokalifornský námořní komplex byl první, který z této výjimky těžil. Brzy nato obdržely výjimky i další námořní komplexy s malým nebo žádným dohledem nebo významným snížením.

Námořní válečný program bude využívat střední a vysoké frekvence aktivních sonarových zdrojů a detonace výbušnin. Tyto sonarové a výbušné zdroje budou využívány během protiponorkové války (ASW) při cvičení na vystopování, při tréninku jak se vyhýbat minám, při rozšířené echolokaci, při vylepšené rozšířené echolokaci, také při raketovém cvičení, dělostřeleckém cvičení, bombardovacím cvičení, při potápění objektu a při nácviku minové války. Je třeba také podotknout, že na chemickém menu námořní války je ochuzený uran, červený a bílý fosfor, rtuť, olovo a celá řada chemikálií, známá tím, že je toxická nejen pro člověka, ale pro mořský život, což kontaminuje náš vzduch, vodu a půdu.

Inteligentní mimozemské druhy se sídlem v oceánech Země

Existuje teorie, že kytovci jsou zástupci mimozemské civilizace, která zřejmě patří do nějaké galaktické rady. To tvrdí nejen Patricia Cori, ale i mnoho dalších. Tvrdí se, že tito kytovci sem byli kdysi dosazeni z oblasti Síria. Podezřele vysoká inteligence delfínů či velryb podle nich naznačuje, že jsou určitými multi-dimenzionálními druhy, vysazenými na povrch Země, které tu zřejmě mají plnit nějaký úkol. Mají patřit k nějaké eticky vyspělé civilizaci a měli klíčovou roli při vývoji homo sapiens a fluory a fauny ekologie Země. Ti z odvážnějších badatelů na tomto poli říkají, že delfíni a velryby komunikují s člověkem a mají být v kontaktu s nějakou vyspělou mimozemskou rasou. Například někteří svědci oznámili, že velryby a delfíni jsou teleportováni mimozemskými loděmi operujícími v oceánech do vesmírných plavidel, kde jsou umístěni ve zvláštních hrázích a do jejich vědomí jsou nahrávány ekologické informace přes mnohobarevná světla a pak jsou opět vráceni do oceánu, aby dokončili svou ekologickou misi.

Alfred Webre 11.7. 2011

překlad: Karel Rašín

Zdroj: http://www.exopolitika.cz/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář